August 04, 2020

Mnohí sa tento rok na dovolenku nedostanú, iní sa jej kvôli bezpečnosti radšej vyhnú. Nájdu sa aj takí, čo musia celé leto pracovať, dobiehať zameškané, dohnať krízu, ktorú priniesol vírus. Práve takýto ľudia potrebujú oddych najviac. Občas stačí predĺžený víkend alebo pár dní oddychu s wellnessom. U nás v privátnom relax centre si doprajete pokoj a s novou vernostnou akciou sa radi vrátite znova.

Ako funguje naša vernostná akcia?

Za každý vstup do nášho privátneho relax centra získate jednu pečiatku. Ak hľadáte miesto, kde si na pár dní oddýchnete, k dispozícii budete mať ubytovanie, relax centrum s vírivou vaňou, fínskou suchou a tureckou parnou saunou, ležadlá, zónu pokoja a chutné jedlo z našej reštaurácie. Každý návštevník má u nás k dispozícii hotelový župan, uterák, šľapky, plachtu aj priestor na prezlečenie sa.

Príjemnú atmosféru dotvára možnosť pustiť si vlastnú hudbu vo vírivej vani pomocou pripojenia sa cez bluetooth  na repráky zabudované vo vani. Nechýbajú ani sviečky a príjemné vône, ktoré opantajú vaše zmysly.

 

Čím viac pečiatok, tým lepšia odmena

Zbierať pečiatky sa u nás oplatí. Za dve nazbierané pečiatky získate k vášmu posedeniu v privátnom relax centre kávičku a koláč zdarma. Sladké potešenie, ktoré obalí nervy a vy sa tak uvoľníte ešte o kúsok viac.

Tri pečiatky u nás znamenajú vstup do relax centra v hodnote €66 grátis. To znamená, že za vašu vernosť si budete môcť užiť privátny wellness zadarmo. Už balíte tašky?

Naša vernostná akcia sa tu však nekončí. Za štyri pečiatky vás odmeníme romantickou večerou v hodnote €30 grátis. Užijete si tak nielen relax, ale aj dobré jedlo z našej hotelovej reštaurácie Oliva, kde pripravujeme jedlo z kvalitných surovín a myslíme pritom aj na tých, ktorí nejedia mäsko, lepok či laktózu.

Ak sa vám však podarí nazbierať až päť pečiatok, znamená to, že ste naozaj verný klient a my si našich verných návštevníkov veľmi vážime. To je dôvod, prečo si budete môcť za päť pečiatok užiť vstup do relax centra v hodnote €66 zadarmo a kým si budete užívať chvíle pokoja, my vám zadarmo pripravíme večeru v hodnote €30. Kompletný balík potešenia.

Zarezervovali ste si už prvý vstup, aby ste začali zbierať pečiatky? Nie? Tak sa poponáhľajte, voda vo vírivej vani je už v ideálnej teplote a sauny sú pripravené pomôcť vám uvoľniť sa.


Back to Blog