September 08, 2020

S naším hotelom sme sa rozhodli zapojiť sa do sympatického projektu 72- hodinové mesto. Projektu sa zúčastnili viaceré hotely v Bratislave. Naplánujte si výlet v hlavnom meste a využite príležitosť ubytovať sa u nás. Čo získate?

Hlavnou myšlienkou projektu je naplánovať si výlet v hlavnom meste Slovenska. Stačí vám na to 72 hodín. Za tento čas objavíte rôzne krásne zákutia a pamiatky Bratislavy, ktoré stoja za návštevu. Za 72 hodín dokážete prejsť všetky historické významné miesta, dobre sa najesť a užiť si večernú Bratislavu.

Súčasťou projektu je aj špeciálna akcia na ubytovanie v Bratislave. Aj v našom hoteli viete využiť zľavu 2+1 noc zadarmo. V hlavnom meste strávite 72 hodín plných dobrého jedla, krásnych miest, kultúry a jednu noc budete mať k tomuto všetkému grátis.

Pôjdete sami, s partnerom alebo celou rodinkou? Na stránke www.72hodinovemesto.sk si viete naplánovať výlet podľa toho či ste slobodný, alebo máte rodinu, podľa toho, aké máte záľuby a čo na výlete radi vyhľadávate.

Náš hotel sa nachádza v mestskej časti Ružinov s vynikajúcou dostupnosťou do centra. V okolí nájdete všetky významné veľké športoviská. Súčasťou nášho hotela je aj hotelová reštaurácia Oliva a privátne relax centrum. Po celodennom výlete si tak viete oddýchnuť vo vírivej vani a dopriať si chutnú večeru priamo v ubytovaní.

Sme prvý feng-shui hotel v Bratislave a veríme, že sa u nás naši hostia cítia dobre nielen kvôli krásnemu prostrediu, ale aj vďaka dobrej energii. Využite šancu ubytovať sa v rámci projektu 72-hodinové mesto a získajte jednu noc u nás zadarmo. Posledný deň, kedy je možné využiť túto ponuku je 10. september.

REZERVÁCIA (promo kód STAY 3) tu


Back to Blog

Posted in: