May 13, 2020

Ochranu zdravia našich hostí a zamestnancov neberieme na ľahkú váhu, preto naši kolegovia absolvovali školenie na aplikáciu bezchlórovej polymérovej dezinfekcie povrchov.

Bezchlórovú polymérovú dezinfekciu aplikujeme na dezinfekciu všetkých povrchov našich priestorov, dezinfekcia izieb prebieha po každom ubytovaní.

Novodobý bezchlórový polymérový dezinfekčný prostriedok PolyHMG, je charakteristický silným a dlhodobým antibakteriálnym, antivírovým, a protiplesňovým účinkom na všetky druhy materiálov. Elektrostatický postrek je odporúčaný WHO a CDC (Centrum pre kontrolu a prevenciu chorôb) ako najvyššie klasifikovaný druh dezinfekcie na nemocničnom stupni čistoty priestorov. Dezinfekciu povrchov realizujeme v spolupráci s profesionálmi z iDry s dlhoročnými skúsenosťami a odporúčaniami od spoločností ako VW, nemocnice v SR, reapatriačné autobusy, Pixel Fedaration, dr.Martin Dental Clinic a veľa ďalších.…

 

Viac o aplikovanej technológii bezchlórovej polymérovej dezinfekcie:

Na aplikáciu dezinfekcie používame elektrostatické postrekovače, ktorých použitie umožní rýchlu a účinnú dezinfekciu/sanitáciu. Je to kvôli elektrostatickému náboju, ktorý umožňuje pokryť skryté a tmavé oblasti, ale tiež umožňuje pokryť veľkú oblasť v malom rozmedzí času. Elektrostatika je proces pridávania elektrického náboja do kvapiek kvapaliny, ktoré sú nastrekované na rôzne typy povrchov. Tým je kvapka elektricky silnejšia ako nastriekaný povrch. Funguje to ako dva magnety, ktoré sú k sebe navzájom priťahované, keď je jeden povrch magnetu viac kladne nabitý ako ten druhý.

 

Pri aplikácii roztoku na báze vody elektrostatickým postrekovačom nie je potrebné dotýkať sa alebo utierať povrchy v závislosti od striekaného roztoku), čo poskytuje jedinečnú a účinnú metódu aplikácie.
Veľkosť trysky 40 mikrónov je zámerná, aby sme zabezpečili požiadavky na ňu kladené a  to „zabíjanie patogénov“ pri minimálnej spotrebe kvapaliny s maximálnym účinkom.
Pri aplikácii roztoku, ktorý je nabitý elektrostatickým nábojom, výsledkom je dokonale nastriekaný povrch. Elektrostatika nie je vynálezom, je to prirodzený stav. Využívame tento elektrický jav a poskytujeme  patentovaný prenosný systém pre širšie a bezpečnejšie používanie.
Krížová kontaminácia môže byť značne znížená, pomocou bezdotykovej vlastnosti postrekovačov. Povrchu sa nedotknú handry alebo ľudské ruky, preto sa baktérie nepresunú z jedného miesta na druhé.

 

V dnešnej náročnej dobe je pre nás prioritou ochrana zdravia hostí a zamestnancov, preto sme zvolili najvyšší možný stupeň ochrany a rozhodli sme sa pre aplikáciu bezchlórovej polymérovej dezinfekcie. V čistom prostredí bez baktérií a vírusov sa môžu naši hostia cítiť naozaj bezpečne a užiť si naplno svoj pobyt v našom hoteli. Svoje ubytovanie v Bratislave si rezervujete tu.

Video z aplikácie bezchlórovej polymérovej dezinfekcie izby a spoločné priestory.

Video z aplikácie bezchlórovej polymérovej dezinfekcie konferenčné priestory a relax.


Back to Blog