March 18, 2021

Ako zabezpečujete obedy pre vašich zamestnancov? V čase pandémie sú reštaurácie zavreté, a tak si s kolegami a zamestnancami nemôžete zájsť na kvalitný obed do mesta. Zostávajú výdajné okienka a rozvoz. Ak sa chcete zbaviť starostí, môžete si u nás objednať obedy pre vašu firmu s donáškou a  výhodnými benefitmi.

Reštaurácie sú dlhodobo zavreté a všetkým už chýbajú obedy bez starostí, ktoré by ste si mohli vychutnať na terase alebo v interiéri reštaurácie. Reštauráciám chýbajú tieto momenty so zákazníkmi tiež.

U nás v hotelovej reštaurácii Oliva varíme dobré obedy ako od maminky každý deň. Firmám a spoločnostiam v Bratislave ponúkame obedy pre celú firmu, ktoré si môžu vychutnať v práci spoločne s kolegami.

 

Ekologicky, kvalitne a s ohľadom na vaše požiadavky

Obedy dovezieme v ekologických obaloch v termoportoch, v rámci Ružinova máte dovoz zadarmo. A z čoho si môžete vybrať? Denne máme ponuku zostavenú z piatich jedál. Na svoje si príde každý – mäsožravec i vegetarián. V prípade potravinových alergií alebo intolerancií dokážeme pripraviť vhodnú variantu s náhradami potravín, ktoré vám škodia. Stačí nás na to upozorniť pri objednávaní obedov a nahlásiť počet jedál so špeciálnymi požiadavkami.

 

K dispozícii máme 5 jedál denne:
polievka dňa / miešaný šalát (0,80€)
mäsité jedlo dňa (6 - 7€)
vegetariánske jedlo dňa (4,50€)
mäsité jedlo - ponuka týždňa (7 - 9,90€)
vegetariánske jedlo týždňa (6 - 8€)
šalát týždňa (6 - 8€)

Aktuálnu ponuku jedál si viete vždy pozrieť u nás na hotelovej stránke na podstránke Dobré obedy – týždenné menu.

Naša hotelová reštaurácia Oliva ponúka jedlá z kvalitných lokálnych surovín, pri ich príprave myslíme aj na našu planétu, a preto vyberáme lokálnych dodávateľov a u nás v kuchyni nájdete napríklad aj vlastný kompostér.

 

Benefity pre firmu pri odbere obedov od nás

Okrem kvalitného a chutného jedla máte možnosť získať niekoľko benefitov. Keďže si v tejto náročnej dobe vážime každého, kto sa rozhodne „u nás“ najesť, pripravili sme pre majiteľov firiem výhodnú ponuku benefitov.

 

Sladká bodka na konci mesiaca

Prvým benefitom pri odbere minimálne 100 jedál mesačne je sladká odmena grátis, ktorú prinesieme na konci mesiaca pre vás a vašich zamestnancov. Torta, wafle alebo naše vychýrené tiramisu. Sladká bodka za mesiacom plným dobrých obedov od nás. Sladké odbúrava stres a prináša pocity šťastia, to sú dve veci, ktoré v súčasnej dobe všetci potrebujeme viac ako čokoľvek iné.

 

Čím viac obedov, tým vyšší spätný bonus

Druhým benefitom je spätný bonus pre vás až do výšky 15%, všetko závisí od počtu obedov, ktoré si od nás v danom mesiaci objednáte. Čím viac obedov, tým vyšší spätný bonus, čo ocenia najmä spoločnosti s vyšším počtom zamestnancov, a tým pádom aj väčším odberom obedových menu. 

 

Voucher do privátneho wellness pre dve osoby

Tretím a posledným benefitom je voucher do nášho privátneho wellness. Za každých 100 objednaných obedov mesačne dostanete od nás jeden voucher pre dve osoby.

Využiť ho môžete vy alebo si môžete v spoločnosti spraviť každý mesiac súťaž o voucher do wellnessu. Podarujte ho zamestnancovi mesiaca alebo niekomu, kto práve oslavuje sviatok. Je to na vás. Vlastník voucheru sa môže tešiť na privátny wellness so suchou saunou, parnou saunou a vírivkou so zabudovaným audio systémom. Zaslúžený oddych s voucherom s dobou platnosti do konca roka 2021.

 

Možnosť platby cez faktúru jedenkrát mesačne

V prípade pravidelného a väčšieho odberu obedov mesačne, sa vieme dohodnúť na jednoduchej možnosti platby cez faktúru na konci mesiaca. Nebudete tak musieť každý deň riešiť vyplatenie obedov pre firmu.

Obedy si môžete objednať cez email, telefonicky alebo pomocou sms v deň obeda do 9.30 hod.

 

Kontaktné údaje:

Lucia / gr@hotel-premium.sk / +421 948 858 400

ĎAKUJEME za vašu podporu.


Back to Blog