May 15, 2023

V roku 2023 si čoraz viac reštaurácií začína uvedomovať dôležitosť kvalitných surovín pri príprave jedál pre svojich hostí. Naša hotelová reštaurácia Oliva restaurant funguje s touto ideológiou už dlhé roky. Sezónne lokálne suroviny sú základom nášho jedálneho lístka. Pri jeho zostavovaní myslíme na všetkých.

Dobré obedy pre mäsožravcov i vegetariánov

Tak nazývame naše denné/týždenné menu, ktoré pravidelne pripravujeme s našim šéfkuchárom a zverejňujeme na našej stránke. Zohľadňujeme pri ňom, v akej sezóne sa nachádzame. Máj je napríklad sezóna špargle, na jeseň sa tešíme na tekvicové rizoto.

Snažíme sa, aby suroviny, z ktorých sa pripravuje jedlo, boli v sezóne, lebo iba tak docielime ich najvyššiu kvalitu a čerstvosť. Máme vlastných lokálnych dodávateľov, s ktorými spolupracujeme roky a mnohokrát nám oni sami povedia, že o dva týždne bude pekná reďkovka, a tak plánujeme šalát s reďkovkou.

Pri príprave dobrých obedov myslíme na to, aby sa u nás najedol spokojne každý. A tak máme vždy v ponuke výnimočné vegetariánske jedlá s cenou od 5,90 eur. Zeleninové lasagne alebo cícer na marocký spôsob s mrkvou, paprikou, kus-kusom, čerstvým koriandrom a červenou cibuľkou?

Naši kreatívni kuchári vymýšľajú kombinácie, ktoré opantajú vaše chuťové bunky. Na vegetariánskych jedlách si u nás často pochutia aj tí najväčší mäsožravci, čo je dobré nielen pre ich zdravie, ale aj pre našu planétu. Nemusíme predsa jesť mäso každý deň, no nie?

Tematické týždenné menu aspoň raz do mesiaca

Spomenuli sme už kreativitu našich kuchárov? Približne raz do mesiaca sa naše dobré obedy nesú v znamení špeciálnej témy. Tento rok nás čaká USA, grécky, vegetariánsky, rizotový, cestovinový, ázijský týždeň, či týždeň so špeciálnymi steakami, špargľou, šalátmi, rybičkami a poctivými rezňami. Nenechajte si ich ujsť.

Vernostná akcia – obed či wellness zdarma

Keďže si ceníme našich pravidelných stravníkov rovnako ako kvalitné suroviny, z ktorých varíme, máme pre každého pripravenú vernostnú akciu. Za každý obed u nás získate pečiatku na vernostnú kartu.

Za 10 takýchto pečiatok máte od nás obed (hlavné jedlo aj s polievkou) zadarmo. Za 20 dostanete dva obedy zadarmo aj s chutnými dezertami. Za 40 získavate vstup do privátneho wellness pre 2 osoby na dve hodiny v hodnote 79 eur.

Ako bonus - každá opečiatkovaná kartička postupuje do žrebovania o krásne ceny. Akcia trvá do 30. 6. 2023. Viac informácií nájdete v sekcii špeciálne ponuky

Tešíme sa na vašu návštevu.


Back to Blog