November 22, 2019

Parkovanie v Bratislave je nočnou morou pre každého. My si to uvedomujeme, a preto má náš hotel vlastné parkovisko ohradené plotom za automatickou elektrickou branou pod kamerovym systemom. Okrem bežných parkovacích miest však ponúkame našim hosťom možnosť dvoch parkovacích miest s elektro nabíjacou stanicou pre ich elektromobily. Nabijanie elektromobilu je pre ubytovanych hosti gratis. Nabijanie je pre vsetky elektroautomoibily + znacka TESLA ma vlastnu original nabijaciu stanicu.

Ekologické a praktické riešenie

Počet elektromobilov na Slovensku nie je tak veľký ako v zahraničí, pomaly si však aj väčšina Slovákov uvedomuje potrebu zníženia emisií pre lepšiu budúcnosť našej planéty. V Bratislave je elektromobilov čoraz viac a stúpa aj počet nabíjacích staníc. My sme sa preto rozhodli uľahčiť život našim hosťom, ktorí vlastnia tento typ vozidla a ponúkame im grátis nabíjaciu stanicu na stráženom parkovisku.

Počas pobytu u nás si hosť môže dať svoje auto nabiť cez noc. Ide o praktické riešenie, pre ktoré sme sa rozhodli, aby sa hostia v našom hoteli cítili komfortnejšie. Veríme, že časom pribudne viac a viac elektromobilov a budeme mať o dôvod naviac, aby sme rozšírili počet nabíjacích staníc a prispeli svojou časťou k zlepšeniu stavu planéty aj my.

 

Ak vlastníte elektromobil a potrebujete ubytovanie v pokojnej časti Bratislavy, neváhajte nás kontaktovať. Tešíme sa, že môžeme byť spoločne viac ekologickí.

REZERVOVAŤ UBYTOVANIE

 


Back to Blog