September 21, 2020

Ak vlastníte hotel, sú dôležité tri aspekty – kvalitný personál, pekný čistý interiér a lokalita. Keď už je reč o lokalite, viete, že náš hotel sa nachádza v blízkosti niekoľkých štadiónov? Dobrá dostupnosť je v hlavnom meste veľkým plusom, vždy je lepšie prejsť pár minút pešo, ako stáť s autom v kolóne. Neponúkame však len dobrú dostupnosť.

Kúsok od nás nájdete Zimný štadión O. Nepelu, Zimný štadión V. Dzurillu, Národný futbalový štadión, ale aj Eurovia arénu, Národné tenisové centrum a športové haly ELAN, či Mladosť. Ubytovanie u nás teda nájdu nielen hostia, ktorí sa chystajú na kultúrne podujatia, ale aj športovci, ktorí sa zúčastňujú na rôznych športových akciách.

Pešia chôdza ako rozcvička

Vďaka dobrej lokalite sa u nás pravidelne ubytujú športovci a športové kluby, ktoré majú v okolí športové podujatie. Vyhovuje im, že sa dostanú pešo na stanovené miesto – štadión či halu. Mnohí využívajú pešiu chôdzu ako rozcvičku pred samotným športovým výkonom. Ak by sa ale predsa len rozhodli ísť dopravným prostriedkom, na cestách hlavného mesta sa nezdržia dlho. Niektoré miesta sú vzdialené len 10 minút autom.

 

Kvalitná zdravá strava

Strava je jedným zo základných pilierov pri vytváraní dobrej športovej kondície. U nás v hoteli máme vlastnú hotelovú reštauráciu, v ktorej varíme z kvalitných sezónnych, ale hlavne zdravých surovín. Náš raňajkový kuchár je  profesionálny fitness tréner, ktorý pripravuje zdravé a vyvážené raňajky.

Staráme sa nielen o zdravý štart do dňa, ale ponúkame celodennú špeciálnu stravu navrhnutú pre potreby športovcov. Vypočujeme si vaše požiadavky a stravu prispôsobíme na mieru.

 

Relax ako súčasť regenerácie

Niet najmenších pochýb, že po každej športovej aktivite je dôležitá regenerácia tela a svalov. Po náročných tréningoch či samotnom športovom podujatí – či už ide o zápas alebo turnaj, si môžu športovci oddýchnuť v privátnom wellness centre.

Uvoľnenie po fyzických aktivitách vám dopraje turecká parná sauna alebo fínska suchá sauna. Pri vlastnej hudbe si môžete vychutnať pohár dobrého vína vo vírivej vani. A pri sviečkach vypnúť svoje telo i myseľ v odpočinkovej miestnosti.

Presvedčili sme vás? Veríme, že áno, hovoria za nás nielen naše slová, ale aj bohaté referencie od významných športových klubov - Slovenský šermiarsky zväz, Slovenská federácia karate a bojových umení, Slovenský zväz florbalu, Slovenský futsal, SZLH, Slovenský zväz judo, Slovenský zväz karate.

Rezervujte si ubytovanie u nás a získate kompletnú starostlivosť. Sme tu pre vás.


Back to Blog