October 13, 2020

Jeseň je jedno z najkrajších ročných období, postará sa o to matka príroda, keď sfarbí každý list inou farbou a ožiaria ich slnečné lúče. Vonku nie je horúco, a tak sa pri každom kroku nepotíte, dá sa ísť do prírody, do mesta a užiť si príjemné počasie s farebnou scenériou. Prinášame vám tipy na výlet v okolí Bratislavy a priamo v hlavnom meste. Kam sa vyberiete túto jeseň vy? Ubytovať sa môžete v našom hoteli.

MALOKARPATSKÁ VÍNNA CESTA

Máte radi kvalitné víno?  Všetkým, ktorí si radi doprajú pohárik či dva nápoja Bohov, odporúčame romantické zákutia vinohradov na úbočí Malých Karpát. Navštívte vínne pivnice, ochutnajte úrodu šikovných vinohradníkov a užite si romantický výlet na východnej strane Malých Karpát, kde nájdete pás vinohradníckych obcí s krásnou prírodou a kvalitným vínom, hovorí sa mu aj malokarpatská vínna cesta. Koho na ňu zoberiete?

 

KRÁĽOVSTVO HUSACINY V SLOVENSKOM GROBE

Jeseň bez hodov? Hody bez kačky či husi? Existuje pre vás takáto alternatívna realita? My si ju predstaviť nevieme, a preto vám predstavujeme ďalší tip na výlet, tentokrát hrá hlavnú rolu jedlo. Tie najlepšie kačacie a husacie hody si užijete v malebnej dedinke Slovenský Grob. Výlet za chutným jedlom v podobe chrumkavej kačky, prepečenej húsky, šťavnatých pečienok a domácich lokší ako od babičky. Budete sa olizovať až za ušami. Vyberte sa do Kráľovstva husaciny a doprajte si pôžitok z jedla na vlastnej koži. Tradície majú v tejto malebnej dedine stále svoje miesto aj vďaka snahe husacinárov.

 

CYKLOVÝLETY PRE ŠPORTOVO ZALOŽENÝCH

Tipy pre športovo založených hostí v podobe cyklovýletov. Stačí vám bicykel a rozhodnúť sa, ktorým smerom ísť. Ak plánujete výlet bicyklom, môžete sa vydať z nášho hotela cez Záhradnícku ulicu k Eurovei, odkiaľ vedie cyklotrasa do starého mesta k Riverparku a pozdĺž krásneho Dunaja až na Devín, pozrieť hrad alebo pokračovať do Devínskej Novej Vsi a prejsť cez Most slobody do rakúskeho mesta Schloßhofu navštíviť miestny zámok. Hrad aj zámok počas jedného výletu popri riekach s krásnou prírodou priamo z nášho hotela. Výlet zvládnete aj s deťmi, trasa je dlhá iba 23 kilometrov. Navyše, u nás môžete uskladniť vaše bicykle v hotelovej garáži.

Ak chcete kratší cyklovýlet, odporúčame cyklovýlet na Železnú studničku, príroda, bufety, opekačky, detské ihriská i malé prírodné jazerá. Strávite tu príjemný deň s rodinou či partnerom a trasa trvá iba 7,9 kilometra, vedie síce cez náročnejší úsek v lese, dá sa ale využiť aj lanovku.

Tipy na ďalšie cyklovýlety - cyklovýlet Danubiana, lesopark Vrakuňa, horský park a Slavín, Pečniansky les

 

HISTORICKÉ CENTRUM BRATISLAVY

V našom hoteli si viete na recepcii zakúpiť Bratislava City Card so zľavou 10%. S kartou získate voľný vstup až do 16 múzeí a galérií v Bratislave, bezplatnú hodinovú prehliadku, MHD zadarmo, zľavy na atrakcie, do bratislavskej ZOO a mnohé iné. Ideálny výlet pre všetkých, ktorí majú radi kultúru, umenie a architektúru. Navštívte historické centrum so sprievodcom a prezrite si krásne miesta, ktoré naše hlavné mesto ukrýva.

 

VÝLET NA DUNAJI

Zažili ste už plavbu Dunajom? Vybrať si môžete vyhliadkové výlety loďou na Devín, Čilistov či do susednej Viedne. Svet z lode vyzerá vždy trošku krajšie, hlavné mesto si tak užijete z inej perspektívy, prejdete popod bratislavské mosty a strávite oddychový deň na lodi s dobrým jedlom a vetrom vo vlasoch. Ak sa nebojíte vody, stojí to za vyskúšanie.

 

Ďalšie zaujímavé tipy na výlet v okolí Bratislavy nájdete u nás na stránke. Ktorý výlet je ten správny pre vás? Na bicykli, po vlastných, na vode, v meste či v prírode. Z nášho hotela sa ľahko dostanete na krásne miesta a veríme, že objavíte čaro jesennej Bratislavy.

Ak sa ubytujete u nás, získate zľavu na ubytovanie 20% ako bonus chutné bufetové raňajky vrátane vychladeného sektu. Po celodennom výlete si navyše môžete oddýchnuť v našom privátnom wellnesse, uvoľniť sa v saune alebo vírivej vani s vlastnou hudbou za polovičnú cenu.

 

REZERVÁCIA UBYTOVANIA


Back to Blog