November 23, 2019

Ak organizujete jednodňové či viacdňové školenie, nie je to také jednoduché, ako sa môže na prvý pohľad zdať. Školenia bývajú únavné a ľudia veľmi ľahko strácajú pozornosť. Zároveň si všímajú, aké miesto ste si ako firma vybrali a hodnotia aj celkovú organizáciu. Ide o výborné externé PR pre každú firmu, preto si treba vedieť vybrať správne miesto a ľudí, ktorí sa postarajú o catering.

Ako by mala vyzerať konferenčná miestnosť?

Konferenčná miestnosť by mala byť určená iba na tento účel. Mnohokrát sa stáva, že sa z rôznych reštauračných priestorov stane na dva dni miesto školenia. Takéto priestory spĺňajú iné podmienky ako by mala konferenčná miestnosť. A aké podmienky to sú? Mala by byť svetlá, vzdušná, väčšia, aby ste v nej dokázali zorganizovať menšie aj väčšie školenia. V letných mesiacoch je potrebný klimatizovaný priestor, v zimných mesiacoch je dôležitá možnosť vetrania. Pohodlné sedenie, pevné stoly. Neutrálne a nerušivé farby či výzdoba, aby ste udržali pozornosť účastníkov konferencie, či školenia.

Poloha hotela zohráva dôležitú úlohu

Firmy si pre školenia a konferencie v súčasnosti vyberajú rôzne miesta. Preto vám váš známy môže povedať, že ide na školenie do Tatier alebo má spojené školenie spojené s wellness. Dôležité je vybrať si polohu hotela.  Hlavné mesto je výhodnou polohou, ak na školení hostíte miestnych, ktorí nebudú musieť kvôli školeniu cestovať niekoľko hodín v aute. Oslovíte ním aj zahraničných hostí, ktorým viete vo voľnom čase ukázať naše hlavné mesto a večer vyraziť do ulíc, kde to žije. Výhodou je, ak má hotel vlastnú hotelovú reštauráciu, kde vám vedia pripraviť pre vašich hostí občerstvenie, prípadne menu. Náš hotel ponúka konferenčné miestnosti v pokojnejšej časti Bratislavy s výbornou dostupnosťou a vlastnou reštauráciou.

 

Spoľahlivé internetové pripojenie a relax

V súčasnosti si pri výbere konferenčnej miestnosti treba dávať pozor na to, či vám hotel ponúka kvalitné internetové pripojenie. V dobe moderných technológií a prezentácií to oceníte aj vy, aj vaši hostia. V našom hoteli máme v konferenčných miestnostiach zosilnené internetové pripojenie, aby vám pri školeniach neobmedzovali rýchlosť pripojenia hoteloví hostia či recepcia.

Všetci vieme, že súčasťou školenia nie sú len formality a dlhé sedenie v konferenčnej miestnosti. Na udržanie pozornosti a spravenie dobrého mena poslúži, ak má hotel k dispozícii aj možnosť relaxu. Večerné wellness po celodennom školení je zaslúženým oddychom, ktorý ocení každý účastník. U nás v hoteli si viete objednať wellness, masáže alebo pobyt v saune. Ubytujte svojich hostí u nás a získate tak na jednom mieste ubytovanie, oddych, reštauráciu aj konferenčnú miestnosť. Tešíme sa na vás.

VYŽIADAŤ CENOVÚ PONUKU

 


Back to Blog

Posted in: