July 15, 2020

Jar a leto 2020 si každý z nás predstavoval trochu inak. Pandémia prekazila plány na letné dovolenky i pracovný rozvrh. Viacerí boli nútení pracovať z domu, byť súčasťou online konferencií. Opatrenia sa však uvoľňujú, núdzový stav skončil a my v hoteli sme sa rozhodli uľahčiť situáciu firmám.  Okrem zníženej ceny prenájmu im darujeme aj malý darček, ak sa rozhodnú u nás usporiadať v letných mesiacoch konferenciu.

Aj keď sa nájdu ľudia, ktorým vyhovovala práca z domu, vieme, že je väčšie percento tých, ktorým chýbalo pracovné prostredie. V pracovnom prostredí sme produktívnejší a vieme sa lepšie sústrediť. Súčasťou života sa stali online hovory, ale aj online konferencie. Ak ste sa nejakej zúčastnili viete, že má výhodu v tom, že stačí byť oblečený do pol pása, ale tam jej výhody viac-menej končia.

Konferencie v pracovnom prostredí alebo v hoteloch majú na druhú stranu viacero pozitív. Komunikácia neprebieha cez obrazovku, nie ste odkázaní na internetové pripojenie, ktoré sa môže kedykoľvek prerušiť, nechýba dobrý catering, káva i nezáväzné rozhovory s kolegami či klientmi počas prestávok.

Oddych po stresovom období

Uvedomujeme si, že pandémia prekazila niekoľko konferencií, nie všetky sa dali zvládnuť na online úrovni, a preto budú musieť firmy obetovať letný čas a dovolenky, aby dohnali zameškané. My  sme im preto pripravili dva darčeky. Jedným z nich je 50 % zľava na celodenný prenájom miestnosti na konferenciu. Ku konferencii za polovičnú cenu dostanete ako objednávateľ druhý dar - voucher na 2-hodinový vstup pre dve osoby do privátneho relax centra nachádzajúceho sa v našom hoteli. Po celodennej konferencii si tak môžete oddýchnuť vo vírivke alebo v saune. Po stresovom období pre každého podnikateľa, si to zaslúžite.


Miestnosť pripravíme podľa vašich požiadaviek

V cene prenájmu sály je zahrnutý datavideoprojektor, samozrejmosťou je vysokorýchlostné WiFi, flipchart, fixky a flipchartový papier. Keďže naša zľava platí v letnom období od 1. 6. do 15. 9. 2020, poteší vás správa o klimatizácii, vzhľadom na bezpečnostné opatrenia ponúkame vetrateľné miestnosti, ktoré vám pripravíme podľa požiadaviek. Súčasťou balíčku je aj parkovanie zadarmo v hotelovom dvore, kde si viete nabiť aj váš elektromobil.

Ak vás naša ponuka zaujala a potrebujete miesto na vašu konferenciu, kontaktujte nás a využite letný balík s polovičnou cenou a milým darčekom, ktorý poteší.


Back to Blog