February 02, 2022

Ak organizujete jednodňové či viacdňové školenie, nie je to také jednoduché, ako sa môže na prvý pohľad zdať. Školenia bývajú únavné a ľudia veľmi ľahko strácajú pozornosť. Zároveň si všímajú, aké miesto ste si ako firma vybrali a hodnotia aj celkovú organizáciu. Ide o výborné externé PR pre každú firmu, preto si treba vedieť vybrať správne miesto a ľudí, ktorí sa postarajú o catering.

Ako by mala vyzerať konferenčná miestnosť?

Konferenčná miestnosť by mala byť určená iba na tento účel. Mnohokrát sa stáva, že sa z rôznych reštauračných priestorov stane na dva dni miesto školenia. Takéto priestory spĺňajú iné podmienky ako by mala konferenčná miestnosť. A aké podmienky to sú? Mala by byť svetlá, vzdušná, väčšia, aby ste v nej dokázali zorganizovať menšie aj väčšie školenia. V letných mesiacoch je potrebný klimatizovaný priestor, v zimných mesiacoch je dôležitá možnosť vetrania. Pohodlné sedenie, pevné stoly. Neutrálne a nerušivé farby či výzdoba, aby ste udržali pozornosť účastníkov konferencie, či školenia.

Hygienická bezpečnosť

Na prvom mieste je pre nás ochrana zdravia našich hostí a pracovníkov. Pripravili sme preto plnohodnotný dezinfekčný program hotela.

Zamestnanci hotela preto absolvovali školenie na aplikáciu bezchlórovej polymérovej dezinfekcie povrchov. Každý deň týmto spôsobom naši kolegovia dezinfikujú všetky hotelové priestory.

Hygienickú bezpečnosť všetkých konferenčných priestorov zabezpečujú sterilizátory vzduchu v konferenčných sálach. Sterilizátory vzduchu likvidujú vírusy, baktérie a plesne pomocou ultrafialového žiarenia.všetkých konferenčných priestorov zabezpečujú sterilizátory vzduchu v konferenčných sálach. Sterilizátory vzduchu likvidujú vírusy, baktérie a plesne pomocou ultrafialového žiarenia.

DEZINFEKČNÉ STANICE V CELOM HOTELI

Absolútnou nevyhnutnosťou sa na každom rohu stali dezinfekčné stanice. Nájdete ich v obchodoch, u lekára, v bankách i u nás. Dezinfekcia a čistota rúk je pri obmedzení šírenia nového vírusu COVID-19 kľúčová. Spolu s rúškom a odstupom sú alfou a omegou opatrení. Nechýbajú ani u nás, v hoteli sme rozmiestnili niekoľko  bezdotykových dezinfekčných staníc, aby boli k dispozícii našim pracovníkom aj hosťom. Sú bezpečnejšie ako klasické dávkovače, lebo sú bezdotykové. Nájdete ich v hotelovom lobby, pred hotelovou reštauráciou Oliva, na poschodiach, pred toaletami v suteréne. Zaobstarali sme aj prenosné dezinfekčné stojany, ktoré vieme umiestniť pred konferenčné miestnosti, v prípade konania sa konferenčnej akcie.

DEZINFEKCIA STOLOV

Určite ste zachytili informáciu, že koronavírus sa udrží na rôznych povrchoch aj celé hodiny. Z tohto dôvodu je o to dôležitejšie dezinfikovať miesta, kde jeme, pracujeme a denne ich navštívi niekoľko desiatok ľudí.

Recepcia, konferenčné miestnosti či hotelová reštaurácia. Stoly a recepčný pult sú v neustálom kontakte s ľuďmi. Z toho dôvodu pravidelne čistíme všetky stoly v reštaurácii, recepciu a konferenčné miestnosti s certifikovaným dezinfekčným prípravkom disiCLEAN SURFACE non-foaming. Ide o nepenivý tekutý čistiaci a dezinfekčný prostriedok na dezinfekciu a umývanie rôznych povrchov. Má baktericídny, fungicídny a proti kvasinkový  účinok. Stoly a iné povrchy čistíme viackrát denne.

 

Poloha hotela zohráva dôležitú úlohu

Firmy si pre školenia a konferencie v súčasnosti vyberajú rôzne miesta. Preto vám váš známy môže povedať, že ide na školenie do Tatier alebo má spojené školenie spojené s wellness. Dôležité je vybrať si polohu hotela.  Hlavné mesto je výhodnou polohou, ak na školení hostíte miestnych, ktorí nebudú musieť kvôli školeniu cestovať niekoľko hodín v aute. Oslovíte ním aj zahraničných hostí, ktorým viete vo voľnom čase ukázať naše hlavné mesto a večer vyraziť do ulíc, kde to žije. Výhodou je, ak má hotel vlastnú hotelovú reštauráciu, kde vám vedia pripraviť pre vašich hostí občerstvenie, prípadne menu. Náš hotel ponúka konferenčné miestnosti v pokojnejšej časti Bratislavy s výbornou dostupnosťou a vlastnou reštauráciou.

 

Spoľahlivé internetové pripojenie a relax

V súčasnosti si pri výbere konferenčnej miestnosti treba dávať pozor na to, či vám hotel ponúka kvalitné internetové pripojenie. V dobe moderných technológií a prezentácií to oceníte aj vy, aj vaši hostia. V našom hoteli máme v konferenčných miestnostiach zosilnené internetové pripojenie, aby vám pri školeniach neobmedzovali rýchlosť pripojenia hoteloví hostia či recepcia.

Všetci vieme, že súčasťou školenia nie sú len formality a dlhé sedenie v konferenčnej miestnosti. Na udržanie pozornosti a spravenie dobrého mena poslúži, ak má hotel k dispozícii aj možnosť relaxu. Večerné wellness po celodennom školení je zaslúženým oddychom, ktorý ocení každý účastník. U nás v hoteli si viete objednať wellness, masáže alebo pobyt v saune. Ubytujte svojich hostí u nás a získate tak na jednom mieste ubytovanie, oddych, reštauráciu aj konferenčnú miestnosť. Tešíme sa na vás.

 

VYŽIADAŤ CENOVÚ PONUKU

 


Back to Blog