October 05, 2020

Leto nám skončilo, dovolenková sezóna bola síce kvôli pandémii slabšia, mnohí si oddych v zahraničí odpustili a strávili voľné dni na Slovensku. Dovolenky sa čerpali a počas leta je to v práci vždy o trošku voľnejšie, sú predsa prázdniny. Tie ale skončili a začína sa pracovať na plno. Ak plánujete na jeseň menšiu konferenciu, u nás ju môžete mať za polovičnú cenu. Čo všetko pre vás zabezpečíme?

Opatrenia sa menia každý deň, menšie konferencie však nie sú žiadnym problémom. Je potrebné dodržať niekoľko hygienických opatrení, pri ktorých vám radi pomôžeme a poradíme. Ak hľadáte konferenčnú miestnosť v Bratislave mala by spĺňať nasledovné.

Vetrateľné miestnosti

Aj keď sa u nás v konferenčných miestnostiach nachádza klimatizácia, na jeseň už nie je tak potrebná a čo je najdôležitejšie, v rámci šírenia koronavírusu sa odporúča radšej vetrať. Mnoho moderných konferenčných miestností nemá k dispozícii možnosť vetrať cez okná. Výhodou našich konferenčných miestností je, že sa v nich dá bez problémov vetrať a zachovať tak v miestnosti čistý čerstvý vzduch.

WI-FI, dataprojektor i flipchart

Bez kvalitného internetu, dataprojektoru a tabule s fixkami to nie je dobrá konferencia. Našim klientom ponúkame v cene miestnosti možnosť premietania vlastných prezentácií, tabuľu s fixkami, na ktorej môžu svojim zamestnancom vysvetľovať nové nápady a stratégie. Pri školeniach sú práve vizuálne ukážky jedným z najdôležitejších vzdelávacích prvkov. Kvalitné Wi-fi pripojenie pre všetkých účastníkov je samozrejmosťou.

Parkovanie na hotelovom parkovisku

Parkovanie v hlavnom meste je nočná mora pre mnohých, v prípade konferencie je u nás možnosť zaparkovať priamo v hotelovom dvore, kde sa nachádza strážené parkovisko. Vy tak ušetríte čas aj nervy s hľadaním parkovacieho miesta v okolí hotela. Parkovanie máte v cene pri rezervovaní konferenčnej miestnosti na celý deň. K dispozícii sú aj dve nabíjacie stanice pre elektromobily, počas konferencie tak viete nabíjať svoje auto.

Jedlo spája ľudí

Tento fakt je nepriestrelný. Všetci totiž vedia že láska a sympatie idú cez žalúdok. To je jeden z dôvodov, prečo jedlo vždy spájalo a bude spájať ľudí či už v súkromnom, alebo pracovnom živote. U nás v hoteli ponúkame klientom možnosť najesť sa v našej hotelovej reštaurácii alebo pripraviť jedlo v konferenčnej miestnosti.

 

Pri celodennom prenájme konferenčnej miestnosti spolu s obedom pre účastníkov konferencie dostanete zľavu 50 % z celkovej sumy prenájmu. Zarezervujte si miestnosť od 15. 9. do 30. 10. 2020 a využite možnosť zorganizovať konferenciu vo vynovených priestoroch za polovičnú cenu.

 


Back to Blog