August 01, 2022

Po covide znova ožila kultúra a ľudia sa stretávajú nielen na svadbách a rodinných oslavách, ale aj veľkých kultúrnych podujatiach, ako sú koncerty známych svetových hviezd. Náš hotel sa okrem iného môže pochváliť výbornou lokáciou v hlavnom meste. V blízkosti sa nachádzajú miesta, kde sa najčastejšie konajú veľké podujatia, povedzme si, aké nás čakajú najbližšie.

 

Stáť či sedieť v dave ľudí, spievať naše obľúbené piesne z plných pľúc, užívať si atmosféru, svetielka smartfónov svietiace v tme. Chýbalo vám to rovnako ako nám? Koncerty boli počas dlhej pandémie tabu, zakázané. Živá hudba nám prináša radosť, ktorá tu počas covidu chýbala, preto sa tešíme, že v Bratislave môžeme privítať veľké hudobné mená, ktoré vystúpia v blízkosti nášho hotela. Kto to bude?

STING MY SONG

Legendárny hlas britského speváka a songwritera bude znieť na jeseň 30. októbra na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave. Na konte má 17 cien Grammy a na Slovensku odohrá hity ako „Fields of Gold“, „Shape of My Heart“,„Englishman in New York“, či „Every Breath You Take“.

Náš hotel je od zimného štadióna vzdialený len 500 metrov. Ubytujte sa, zaparkujte vo dvore na uzavretom parkovisku a na koncert prejdite pešo bez problémov s parkovaním.

 

Hans Zimmer Live

Jeho piesne pozná celý svet. Producent a skladateľ filmovej hudby vystúpi naživo sprevádzaný kapelou, orchestrom a speváckym zborom v odloženom koncerte 6. júna 2023 na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave. Na konte má dvoch Oscarov a niekoľko cien Grammy. Naživo predvedie hity z filmov Gladiátor, Piráti z Karibiku, Batman, Interstellar, Leví kráľ a Dune.

Užite si jeho legendárnu hudbu, ktorá je zdrojom zimomriavok na celom tele bez starostí s nočným cestovaním alebo problémovým parkovaním. Ubytujte sa u nás v hoteli v blízkosti štadióna.

 

Eros Ramazzotti - Battito Infinito World Tour

Nový album, nové celosvetové turné, počas ktorého obľúbený taliansky spevák zavíta aj na Slovensko. Jeho najväčšie hity si budete môcť vypočuť na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu už 15. apríla 2023. Talianske vrúcne objatie v podobe jeho piesní si určite nenechá ujsť mnoho slovenských fanúšikov.

 

Hudobný zážitok bez stresu

Ak na koncerty cestujete z iných kútov Slovenska, spravte si zážitok bez stresu. Ubytujte sa v našom hoteli len 500 metrov od štadióna a vychutnajte si prípravu na koncert vo vašej hotelovej izbe. Na kávičku, ovocnú limonádu  a dobré jedlo nemusíte ísť ďaleko, nájdete ich v našej hotelovej reštaurácii Oliva. Pred koncertom alebo po koncerte môžete na druhý deň zrelaxovať v privátnom wellness centre vo vírivej vani, alebo v saune.  Vaše auto bude zatiaľ bezpečne stáť na stráženom parkovisku s možnosťou nabitia elektrického vozidla.

Zabezpečíme pre vás pohodu, ktorá k výletu na koncert zaručene patrí. Máte kúpený lístok na jednu zo svetových hviezd? Rezervujte si izbu už teraz.

Tešíme sa na vás! 


Back to Blog