January 12, 2020

Ubytujte sa v blízkosti podujatia, kam máte namierené

Lokalita je niečo, čím sa môžeme ako hotel chváliť. Nachádzame sa totiž v tesnej blízkosti väčšiny miest, kde sa po celý rok konajú podujatia všetkého druhu.

Auto nechajte zaparkované na súkromnom stráženom parkovisku

Chystáte sa na koncert, či športové podujatie? Od nás z Premium**** business hotel bratislava sa tam dostanete pešo, čo je jednou z najväčších výhod v hlavnom meste. Pohyb s vozidlom, či parkovanie je v Bratislave náročným orieškom, hlavne ak sa všetci na danú akciu vyberú autom. Pešo je to od nás kúsok, auto viete nechať zaparkované na našom súkromnom stráženom parkovisku a vy urobíte niečo pre svoje zdravie i životné prostredie. Keď už sme pri tom životnom prostredí, u nás podporujeme aj majiteľov elektromobilov, na parkovisku máme dve miesta s elektro nabíjacou stanicou.

 

Veľké i malé podujatia

Ubytovanie v blízkosti podujatia, kam sa chystáte je výborným riešením, nemusíte riešiť dopravu na miesto, po akcii, ak sa koná vo večerných hodinách, to máte blízko do teplej hotelovej postele. Čo viac si želať?

Náš hotel sa nachádza v blízkosti Bajkalskej ulice vo štvrti Ružinov. V okolí hotela nájdete hneď niekoľko známych bratislavských budov, kde sa pravidelne konajú akcie rôzneho druhu. Zimný štadión Ondreja Nepelu, Zimný štadión Vladimíra Dzurillu, Inter hala Pasienky, v súčasnosti známa aj pod názvom EUROVIA aréna, Športová hala ELAN, AXA Aréna NTC, Istropolis Teatro wüstenrot a mnoho menších a väčších bratislavských klubov.

Program podujatí na našom webe

Program podujatí, ktoré sa konajú v Bratislave, v našej blízkosti, nájdete na našom webe. Pravidelne vám chystáme zoznam najväčších podujatí, aby ste mali prehľad, čo sa deje a mohli si objednať izbu dopredu a nerobili si zbytočné starosti na poslednú chvíľu. Radi vás privítame v rodinnej atmosfére a postaráme sa o to, aby ste si odniesli zážitok nielen z podujatia, na ktoré sa chystáte, ale aj z ubytovania u nás.

 

Aké veľké akcie sa chystajú v najbližšej dobe?

Osláviť svoje 25. výročie so symfonickým orchestrom sa rozhodla slovenská kapela Inekafe. Vystúpia 15. januára 2020 v NTC aréne, ktorá sa nachádza iba 17 minút pešo od nášho hotela. Ďalšou krásnou akciou, ktorá sa odohrá v NTC aréne, bude aj novoročný koncert, kde sa predstaví 100 členný cigánsky orchester Budapešť, ako hostia vystúpia Kandráčovci a Filip Jančík. Užiť si ho môžete 18. januára 2020.

Vo februári zavíta do Bratislavy držiteľ Oscara i Zlatého glóbusu – Hans Zimmer s jeho svetovým turné. Už 16. februára zahrá v priestoroch Zimného štadióna Ondreja Nepelu, ku ktorému sa z nášho hotela dostanete chôdzou za 10 minút. Vo februári zimný štadión, presnejšie 26. februára, privíta svetovú hviezdu Maluma, ktorý vystúpi v Bratislave v rámci svetového turné. Tak čo, kupujete lístky? Nezabudnite na ubytovanie.


Back to Blog