August 12, 2020

Leto je v plnom prúde. Ideálne počasie na výlety vyhnalo aj motorkárov na cesty. My im pri návšteve hotela ponúkame parkovanie zdarma v našej hotelovej garáži, a to nie je všetko.

Výhodou motorky v čase pandémie je, že cestujete sami, prinajhoršom dvaja ľudia, ktorí sa poznajú a neboja sa nákazy. Vyhnete sa tak lietadlám, vlakom, autobusom a všetkým hromadným prostriedkom, kde je povinné mať rúško a hrozí nákaza novým vírusom.

Motorkou sa dostanete všade, precestujete ňou krásy Slovenska, aby ste sa vyhli turistickým destináciám v zahraničí. Jediným problémom je, ak začne pršať, príliš fúkať a pokazí sa počasie. Vtedy je potrebné nájsť úkryt pre seba i pre svoju motorku.

Pri cestovaní do zahraničia alebo po Slovensku sa môžete na pár dní zastaviť aj v našom hoteli a dopriať si potrebný oddych. Do konca leta 31. 8. 2020 u nás môžete zadarmo zaparkovať vašu krásavicu v hotelovej garáži. Ochránite ju tak pred neprajným počasím či cudzím poškodením. V našej garáži bude v bezpečí a v suchu.

 

 

Dobré jedlo a relax

Zatiaľ, čo je vaša motorka v bezpečí, si vy môžete v pokoji vychutnať kvalitné jedlo v našej hotelovej reštaurácii alebo si dopriať relax v našom relax centre.

Ak u nás plánujete prespať viac ako dva dni, máme pre vás pripravené ešte jedno prekvapenie. Okrem parkovania zadarmo tak pri dlhšom pobyte získate zadarmo jeden vstup do nášho privátneho relax centra. Využijete saunu či vírivú vaňu?

V prípade, že plánujete cestu motorkou cez hlavné mesto, využite možnosť oddýchnuť si v našom hoteli bez starostí, čo bude s vašou motorkou. Sme tu pre vás.


Back to Blog