October 30, 2019

Mysleli sme na hostí aj personál

Začiatok roka sa v našom hoteli niesol v duchu zmien. Rozhodli sme sa pre dlho plánovanú rekonštrukciu hotelových kúpeľní. Práce sme ukončili v polovici roka a pre vás, našich budúcich hostí, ale aj pravidelných návštevníkov, sme si pripravili malú ukážku zmien, ktoré nastali. (foto: kúpeľňa pred rekonštrukciou)

Praktické kúpeľne pre hostí a ľahšia údržba

Hlavným cieľom bolo priestor opticky, ale aj reálne zväčšiť. Do kúpeľní sme pridali väčšie zrkadlá, ktoré priestor opticky zväčšili. Taktiež sme pre pohodlie hostí zväčšili sprchové kúty a namiesto múrov, vybrali minimalistické riešenie v podobe skla, ktoré sprchový kút aj vaňu elegantne oddelilo od zbytku kúpeľne. (foto: kúpeľňa po rekonštrukcii)

Pri rekonštrukcii sme mysleli nielen na hostí, ale aj naše chyžné, ktoré budú musieť priestor každý deň upratovať, preto sme do nových kúpeľní zvolili praktickejšie umývadlo, ktoré je uložené vyššie. Hosťom sa naň lepšie ukladajú osobné veci a z hľadiska údržby išlo taktiež o vynikajúci krok. Všetky predmety sme uložili do výšky pre ľahší prístup.

 

ZEMITÉ FARBY V ZMYSLE FENG ŠUEJ

Kúpeľne sme ladili do zemitých prírodných farieb a zamerali sa na to, aby ladili s hotelovými izbami a celkovo s farbami, ktoré v našom hoteli prevládajú. Zvolili sme nadčasové materiály a farby ladili v zmysle feng šuej vnímania farieb.

Veríme, že zmenu pocítil každý náš pravidelný hosť a že dojem urobia aj na vás, nových hostí nášho bratislavského hotela. A to nielen ako jedna hotelová kúpeľňa, ale ako príjemný celok s hotelovou izbou a hotelom, ktorý sme sa snažili rekonštrukciou vytvoriť.

Tešíme sa na vašu návštevu.

REZERVOVAŤ UBYTOVANIE

 


Back to Blog