February 02, 2021

Je to tu, začal február a nový rok sa rozbieha neskutočnou rýchlosťou. Po krátkej prestávke sme opäť otvorení a tešíme sa na nové výzvy, ktoré rok 2021 prinesie.

Rok 2020 nám priniesol o niečo väčšie výzvy, ako sme všetci očakávali. Pandémia udrela nečakane a tvrdo a ovplyvnila životy nás všetkých. Zatiaľ čo v nemocniciach bojovali zdravotníci s pacientmi, slovenskí hotelieri, podnikatelia, umelci, gastro podniky a mnoho iných odvetví sa snažilo prežiť.

Bol to tvrdý boj s vírusom i jeho následkami. Na jar sme boli kvôli pandémii, ktorá dorazila na Slovensko, zatvorení 70 dní. Nevzdali sme to, aj keď to boli pre nás a pre mnohých ostatných ťažké časy. Hľadali sme riešenia, ako fungovať a neohroziť pri tom našich hostí. Dezinfikovali sme hotelové izby, chodby, regulovali počet hostí, zatvorili vnútorné priestory hotelovej reštaurácie a správali sa zodpovedne.

Náš hotel bol vždy miestom, kde sme sa snažili vyvolať v našich hosťoch príjemný pocit z pobytu či už išlo o ubytovanie sa v našich hotelových izbách, relaxačný pobyt v našom privátnom wellnesse, alebo posedenie v našej hotelovej reštaurácii Oliva. Organizovali sme svadby, konferencie, oslavy a odohrávali sa u nás mnohé osobné stretnutia. Rok 2020 ale zmenil mnohé a my sme museli obmedziť chod našich každodenných aktivít, konferenčné sály na istý čas zívali prázdnotou a nevítali sme ani veľké skupiny športovcov, ktorí sa u nás radi ubytovali vďaka našej lokalite. Športové ani iné podujatia sa totiž nekonali.

 

Bola to jazda na húsenkovej dráhe – zatvoriť, otvoriť, zakázané, povolené. Všetko sa menilo zo dňa na deň. Keď bolo treba, vyšli sme do ulíc a bojovali sme za to, aby sme mohli aj naďalej vykonávať našu prácu. Namiesto plnej reštaurácie, sme nosili jedlo k vám alebo ste si ho s radosťou prebrali u nás a vychutnali si ho cez leto na terase, neskôr ho zobrali so sebou. Športové podujatia sa premiestnili do online sveta a my sme na svojich izbách ponúkali príjemné večery pre priateľov, ktorí si mohli pri dobrom jedle a nápoji vychutnať chvíle, kedy zabudli na všetky problémy, pozreli si športový zápas a užili si večery.

 

Našim poslaním vždy bolo a bude – aby bol náš hosť spokojný a s úsmevom na tvári. Vďaka vašej podpore a neutíchajúcej priazni, ktorú ste nám preukázali v ťažkých časoch, sme to zvládli. Každý úsmev cez rúško, pochvala dobrého obedového menu, či smiech z hotelových izieb nás posúval a posúva ďalej.

 

Ochranu zdravia našich hostí a zamestnancov neberieme na ľahkú váhu, preto naši kolegovia absolvovali školenie na aplikáciu bezchlórovej polymérovej dezinfekcie povrchov, zaviedli sme interný dezinfekčný manuál pre jej pravidelné používanie a stala sa už súčasťou nášho hotelového života.
Bezchlórovú polymérovú dezinfekciu aplikujeme na dezinfekciu všetkých povrchov našich priestorov, dezinfekcia izieb prebieha po každom ubytovaní. Vybrali sme si práve tento spôsob dezinfekcie, nakoľko neškodí životnému prostrediu a ide o najvyšší možný stupeň ochrany pre čisté prostredie bez baktérií a vírusov, aby sa naši hostia mohli cítiť naozaj bezpečne a naplno si mohli užiť svoj pobyt v našom hoteli.

 

Ďakujeme za priazeň vás, našich hostí, len vďaka vám môžeme naďalej robiť to, čo nás baví. Vďaka vám môžeme posúvať naše hranice a zlepšovať sa. Vďaka vám sa nevzdávame, ale bojujeme ďalej. Veríme, že nový rok 2021 bude plný osobných stretnutí, plných konferenčných sál, veselých a láskyplných svadieb, športových podujatí v našom okolí, úsmevov na terase či v reštaurácii pri dobrom jedle, príjemného a zaslúženého oddychu v privátnom wellness a vašej priazne.

 

Spoločne to zvládneme.

 

Ján Kresánek, riaditeľ

 


Back to Blog