January 25, 2020

Odmena dlhoročným zamestnancom – zážitok je najkrajší dar

Ako často ukazujete svojim zamestnancom, že si vážite ich prácu? My sme sa v tento vianočný čas vybrali spolu na výlet. Našich dlhoročných zamestnancov čakala príjemná odmena – návšteva Pezinského zámku Šimák. Čo všetko sme spoločne zažili?

Historická čarovná atmosféra

Zámok Šimák sa nachádza na juhovýchodnom úpätí pohoria Malé Karpaty, v meste Pezinok. Krásne okolie, v ktorom sa zámok nachádza, len podporilo zážitok z návštevy. Nádherný zámocký park s jazerom, či celková rekonštrukcia zámku, ktorou prešiel v prvej polovici tohto roka, z neho spravili miesto, ktoré poteší nielen zrak. Renesančný zámok bol kedysi vodným hradom, v súčasnosti si môžete v pivniciach zámku vychutnať kvalitné vína v zrekonštruovanej reprezentačnej vinárni Zámockého vinárstva. A to sme spravili aj my.

Zážitková degustácia jedla i kvalitných vín

Po prehliadke nových zrekonštruovaných priestorov interiéru i exteriéru zámku, bola pre našich zamestnancov pripravená degustačná zážitková večera. Spoločne sme ochutnali výborné jedlo i vína. Pri jednom stole sme sa porozprávali, zhodnotili našu celoročnú prácu a užili si spoločné chvíle v príjemnom prostredí. Jedlo a víno spájajú ľudí, spojili aj nás.

Sme ako jedna rodina

Áno, nie sme spojení krvou, ale odpracovaným spoločným časom, úspechmi a rokmi, ktoré sme strávili spolu pri budovaní nášho hotela. Je pre nás dôležité, mať okolo seba ľudí, na ktorých sa môžete spoľahnúť a svoju vďaku im aj preukázať. Z výletu sme odchádzali s novým spoločným zážitkom, po niekoľkých dlhých rozhovoroch a naštartovaní spoločne sa zlepšovať v ďalšom kalendárnom roku.

Ešte raz, všetkým ďakujeme, zamestnancom i našim verným a novým klientom, vďaka ktorým máme motiváciu zlepšovať naše služby a plniť si náš sen.


Back to Blog