July 08, 2020

Koľkí z vás boli nútení pracovať z domu? Ak máte rodinu, deti, psa, viete, že to nie je tak jednoduché. Nie každý má vo svojej domácnosti vlastný priestor/kanceláriu, kde by sa zavrel a mal relatívny pokoj pre prácu. V prípade, že žijete sám, sa taktiež nájdu veci, ktoré vás budú pri pobyte doma rozptyľovať – chuť upratovať, pozerať televíziu, čítať knihu a podobne. Ak sa neviete z bezpečnostných dôvodov dostať do kancelárie, máme pre vás riešenie v podobe „home office“ v našej hotelovej izbe za zvýhodnenú cenu.

Chýba vám produktivita na pracovisku, keď pracujete z domu alebo potrebujete dokončiť projekt a v kancelárii vás neustále rušia kolegovia. Ideálnym kompromisom je nájsť si miesto, kde budete mať pokoj pri práci a nebude to váš osobný priestor doma. Nie nadarmo sa hovorí, že pracovný a osobný priestor by mal byť rozdelený – dodáva nám to vyššiu produktivitu a koncentráciu pri práci.

Všetko, čo potrebujete pri práci

Ak túžite po pokojnom prostredí so všetkým, čo potrebujete pri práci – vysokorýchlostné WiFi pripojenie, pracovný stôl, minibar, flipchart s papiermi a fixky na vyžiadanie, nájdete ho u nás. Okrem toho našim klientom ponúkame bezplatné parkovanie v hotelovom dvore, nabíjacie stanice na elektromobil a dnes už nevyhnutnú klimatizáciu, ktorá spríjemní pracovný pobyt v našom hoteli v letných mesiacoch.

Komfortná izba a možnosť stravovania priamo v hoteli

Ubytovať sa môžete v dvojlôžkovej izbe, ktorú budete využívať iba vy alebo v apartmáne pre vyšší komfort. Súčasťou každej izby je prerobená moderná kúpeľňa, SMART TV, minibar, karafa s vodou, sladké prekvapenie a čajový set s rýchlovarnou konvicou. V prípade hladu nemusíte chodiť ďaleko, naša hotelová reštaurácia Olive sa postará o vaše chuťové poháriky, tešiť sa môžete na rozmanitý výber jedál, kde si nájdete svojho obľúbenca aj v prípade, že ste vegetarián. Ak u nás máte prenajatú izbu, získavate automaticky 10 % zľavu na A'la carte jedlá v našej reštaurácii.

Naša špeciálna ponuka platí od 16. 5. do 31. 8. 2020. Izbu alebo apartmán si viete prenajať na deň, týždeň alebo mesiac.

Kompletnú ponuku nájdete tu


Back to Blog