May 11, 2021

Súkromná reštaurácia priamo pre vás? V minulosti výsada pre zopár ľudí z vyššej triedy, dnes realita pre každého, kto má záujem. Náš hotel pohotovo zareagoval na súčasné opatrenia a niekoľko hotelových izieb sme prerobili na malé súkromné reštaurácie.

Naša hotelová reštaurácia Oliva fungovala kvôli opatreniam dlhodobo v obmedzenom režime. V interiéri reštaurácii nebolo počuť smiech hostí, cinkanie nožov či nalievanie vína do pohára. Jedlo sme nosili stravníkom domov.

Dnes je situácia lepšia, mohli sme otvoriť našu letnú terasu a naši hostia si tak pri slnečných jarných dňoch môžu vychutnať jedlo z kvalitných surovín aj na mieste. Nie všetky dni sú však slnečné a príjemné na sedenie na terase. Hlavne večery bývajú ešte stále chladné a svojho partnera, partiu, rodinu a priateľov vďaka našim službám môžete zobrať do súkromnej reštaurácie u nás v hoteli.

Reč je o hotelových izbách. Máme pripravené izby, v ktorých pohodlnú posteľ nahradil prestretý stôl, stoličky a dobré jedlo.

 

Sledovanie športového zápasu s priateľmi

Chýbajú vám večery vonku, kedy ste si s priateľmi pozreli športový zápas obľúbeného tímu, zjedli niečo dobré a vychutnali si čapované pivko? Každý z nás potrebuje občas vypnúť, hlavne po tak dlhej dobe. U nás si viete prenajať súkromnú reštauráciu v podobe izby pre maximálne 6 osôb.K dispozícii vám bude veľká televízia, roomservice – obsluha počas celého zápasu, ale aj po ňom. Čapové pivko a iné nápoje, jedlá, ktoré vám naservírujeme priamo v izbe pri pozeraní zápasu. Myslíme aj na slanú pochutinu k pivu v podobe popcornu, ktorý je grátis.

 

Rodinný obed alebo večera

Koľkokrát ste pred pandémiou vytiahli rodinku na spoločný obed alebo večeru? A ako často to robíte teraz? Hlavne s malými deťmi je lepšie sadnúť si do vnútra. V súkromnej izbe ich budete mať pod dohľadom a o jedlo sa postaráme my. Pre našich hostí chystáme každý deň sezónne upravené menu, aby sme vedeli ponúknuť jedlo z kvalitných surovín.

 

Rande v súkromí

Viete si predstaviť romantickejšie gesto, ako pozvanie na večeru v súkromnej reštaurácii? U nás je to možné. Pozvite svojho partnera alebo partnerku na romantickú večeru v súkromí. Len vy dvaja v našej hotelovej bubline. Servis, nápoje a kvalitné jedlo vybavíme my. Na požiadanie vieme izbu prichystať aj na slávnostnejšiu večeru alebo obed k významnej príležitosti.

 

Biznis za jedným stolom

Noví partneri či klienti sa najlepšie získavajú pri dobrom jedle a poháriku, s ktorým môžete rovno zapiť úspešnú spoluprácu. Neformálne, ale aj formálnejšie obedy či večere sa pred pandémiou konali v interiéroch reštaurácií. Súčasná situácia to nepovoľuje, môžete však svojho budúceho alebo nového klienta, či partnerov pozvať na súkromný obed, večeru do hotelovej izby. Výhodou je pokoj a ticho, ktoré mnohokrát v reštauráciách chýba. Vy tak budete môcť prebrať pri dobrom jedle všetky detaily vašej spolupráce. Ponúkame aj možnosť využitia televízie na prezentáciu, takže svojim klientom môžete po jedle prezentovať vaše nápady.

 

Dobré Obedy každý deň

Napriek tomu, že sme už otvorili svoju letnú terasu a ponúkame jedlo tam, si u nás viete zobrať jedlo so sebou, pre firmy ponúkame donášku alebo si ho môžete vychutnať v súkromí na hotelovej izbe bez nutnosti rezervácie. Naše Dobré Obedy varíme zo sezónnych surovín a pripravujeme poctivé jedlá ako od maminky.

 

Bezpečnosť pre vás i vaše vozidlo

Priestor dezinfikujeme po každej návšteve, aby ste sa u nás cítili v bezpečí. A nemusíte sa strachovať, či budete mať, kde zaparkovať, u nás môžete parkovať bezpečne na hotelovom uzavretom parkovisku. V celom hoteli funguje dezinfekčný program, o ktorom sa dočítate na našom blogu.

Rezervujte si svoju vlastnú „súkromnú reštauráciu“ na telefónnom čísle +421948858400 alebo emailom.


Back to Blog