September 01, 2022

Leto sa nám pomaly končí, vraciame sa z dovoleniek opálení, oddýchnutí a pripravení na prácu. Počas oddychu sme mali totiž priestor na premýšľanie nad novými nápadmi, víziami, akou cestou sa vo firme uberať. Ako ste na tom vy? Na jeseň je ideálny čas zorganizovať konferenciu či posedenie so súčasnými a budúcimi klientami. U nás v hoteli nájdete všetko, čo k dobrému obchodu patrí.

 

Kompletne vybavené konferenčné miestnosti
Hľadáte hotel na firemnú akciu, či konferenciu v hlavnom meste? U nás nájdete až štyri konferenčné miestnosti s kapacitou do 120 osôb. Celú akciu pre vás pripravíme, postaráme sa o prípravu miestnosti, pohostenie, jedlo, dobrú kávu. V našom hoteli panuje rodinná atmosféra, vďaka ktorej sa vaši pracovníci, klienti a obchodní partneri budú cítiť uvoľnene.

Prípravu a realizáciu vašej konferenčnej akcie alebo kongresu v Bratislave bude zaisťovať profesionálny tím našich zamestnancov.

K dispozícii máte vysokorýchlostný internet, dataprojektor, tabulu s fixkami.
Miestnosti sú vetrateľné a klimatizované. Novinkou sú sterilizátory vzduchu na zabezpečenie zdravých a bezpečných priestorov pre vás i našich zamestnancov. Vy sa tak budete môcť sústrediť na prácu s čistou hlavou a čistým vzduchom, ktorý je pre koncentráciu jedným z najdôležitejších prvkov.

Plné brušká, spokojní hostia
Klientov vždy poteší fakt, že sa v našom hoteli nachádza hotelová reštaurácia Oliva, kde pre nich vieme prestrieť a uvariť jedlo z tých najkvalitnejších a sezónnych surovín. V prípade, že chcete, aby sa hostia najedli priamo v konferenčnej miestnosti, vieme nachystať bufetové stoly a občerstvenie. S plným bruchom je človek spokojnejší a vie sa naplno sústrediť a čerpať nové informácie.


Bezpečné parkovanie aj pre elektrické vozidlá
Chcete v Bratislave pre svojich partnerov, klientov a zamestnancov zabezpečiť bezpečné parkovanie? Naše hotelové parkovisko je monitorované a bezpečne uzatvorené. Bonusom je možnosť nabíjania elektrických vozidiel, čím potešíte nejedného ekologicky zmýšľajúceho obchodného partnera.

Oddych po práci
Po práci by mal nasledovať oddych, regenerácia, aby sme dokázali pri niekoľkodňovej konferencii udržať  hostí koncentrovaných a spokojných. My sme im zabezpečili pohodlné sedenie, občerstvenie a dobré jedlo, vy ste im ponúkli nové informácie a nápady, a po úspešnom pracovnom dni, môžete načerpať silu na ďalšie dni v našom hotelovom privátnom wellness. Nezáväzne prebrať vízie do budúcnosti v saune alebo vo vírivej vani pri hudbe podľa vášho výberu.
K dispozícii máte tureckú (parnú) saunu, fínsku (suchú) saunu, vírivú vaňu s 43 tryskami, LED svetlom a Bluetooth pripojením na hudbu a odpočinkovú miestnosť.


Po wellnesse na vás a vašich hostí budú čakať nachystané izby s kvalitnými matracmi pre dobrý spánok, vlastnou kúpeľňou a televíziou, pri ktorej môžete na chvíľu úplne vypnúť. Pri organizovaní firemných akcií, konferencií či tlačových konferencií máte u nás zvýhodnenú cenu na ubytovanie.


Zarezervujte si miestnosť už teraz, o všetko ostatné sa postaráme my!


Back to Blog