March 03, 2021

Dobrý večer.
Tak, už sme doma. Ešte sme cez deň dospávali...
Chceme Vám veľmi pekne poďakovať!!!! Boli sme síce iba jednu noc a za takých zvláštnych okolností, ale užili sme si to a bolo super!
Neskutočná pani na recepcii nám splnila všetko, čo sme len naznačili, že potrebujeme a bola pritom stále usmiata a v dobrej nálade! Bola skvelá!!!
Pani pri raňajkách sa nám venovala, akoby sme boli jej jedinými zákazníkmi, tiež bola skvelá!!!
A chalanisko, ktorého som v noci preháňal s pivkom, ten v ničom nezaostával.
Kuchára sme nevideli, ale jedlo bolo famózne, až sme to trochu prehnali s objednávkou a šalát sme nakoniec nezvládli zjesť celý. Ale jedlo bolo ozaj vynikajúce! K tomu veľmi dobré víno pre manželku, pre mňa Plzeň, no paráda! Raňajky tiež bezchybné.
Ubytovanie perfektné, všetko čisté, upratané. No, niet čo vytknúť, aj keby silou-mocou chceme...
Dcéra odkazuje, že ak sa situácia zlepší, prídeme na wellness a na dobré jedlo. A ona si veru veľmi dobre pamätá...
Takže, veľké ĎAKUJEME od Vás za prvý kontakt, cez pani na recepcii, po chalaniska na nočnej, cez kuchára až po pani pri raňajkách. Všetci s úsmevom, dobrou náladou a neskutočnou ochotou! S týmto sa na Slovensku stretávame výnimočne. O to je to pre nás výnimočnejšie. Keby fungujú hotely či reštaurácie aspoň z polovice ako ten váš, tak by náš cestovný ruch bol na úplne inej úrovni... Ale, žiaľ, takéto skúsenosti ako sme mali u vás, to je skôr výnimka... Mohli by k vám chodiť na školenie....
No a od nás ospravedlnenie za ten neporiadok po jedle. A ešte za to vyliate pivo (musím nažalovať manželku, mne by sa to nikdy nestalo...). To nás veľmi mrzí, určite sme ho nechceli vyliať.
Tak ešte raz, ĎAKUJEME a ešte raz sa ospravedlňujeme za ten neporiadok.
PS: koláčiky na privítanie boli super! Dostali sme kúsok z jedného, nemali sme pri dcére šancu...

Tak, pekný večer a robte to takto ďalej, ste skvelí!!!!
Ďakujeme.
Mimoriadne spokojná a nadšená rodina Kotúčková.


Back to Blog