December 13, 2019

Pomáhame tým, ktorí to potrebujú

Každý deň sa staráme o pohodlie našich hostí. Záleží nám na tom, aby sa u nás cítili dobre a mali všetko, čo pre svoj pobyt potrebujú. Nestaráme sa však len o nich, myslíme aj na tých, ktorí sú v núdzi a potrebujú našu pomoc. Preto sa u nás stalo každoročnou tradíciou darovať plachty, uteráky, osušky, deky a obliečky tam, kde pomôžu najviac.

Ľudia bez domova

V Bratislave máme niekoľko desiatok ľudí bez domova. Hlavne cez zimné mesiace sa stáva, že v správach vidíme informácie o tom, ako bojujú s chladom. Ľudia im nosia teplé oblečenie, aby v zlom počasí neprišli o život kvôli nízkym teplotám. Otvára sa stále viac centier, kde môžu stráviť noc či využiť kúpeľňu.

My v Premium**** business hotel bratislava sme sa pred niekoľkými rokmi rozhodli týmto ľuďom pomôcť tiež, pretože nám nie je ľahostajný žiaden ľudský život. Do útulku pre ľudí bez domova sme aj tento rok priniesli froté uteráky a osušky, aby ich mohli využiť pri základných hygienických úkonoch, ktoré v útulku majú možnosť vykonať. Okrem uterákov budú mať od nás k dispozícii aj deky či čisté plachty.

 

Zvieratá nám nepovedia, čo im chýba

Je to tak, zvieratá nám, bohužiaľ, nevedia povedať, čo potrebujú, čo im chýba. Preto sme vďační za ľudí, ktorí sa o nich starajú v Slobode zvierat. Oni sú hlasom tých, ktorí sami nevedia poprosiť o pomoc. Nielen ľudia potrebujú našu každodennú pomoc, ale aj naši štvornohí priatelia, ktorí mnohokrát práve rukou človeka zostanú na ulici alebo v zlom stave.

Do Slobody zvierat nosíme každý rok nepotrebné deky a plachty, ktoré tam nájdu svoje ďalšie využitie. Aj doma zabalíte svojho psíka alebo mačičku do teplej deky a uložíte ju do ich pelechu, niektorí aj na gauč, či do postele. Lebo ich ľúbite a sú členom vašej rodiny. Je mnoho zvieratiek, ktorí nemajú také šťastie ako tí naši, doma. Preto sme radi, že deky od nás dodajú týmto štvornoháčom aspoň malý kúsok domova. A snáď čoskoro nájdu ten pravý pre seba.


Back to Blog