May 22, 2023

Hľadáte vhodný darček pre vášho blízkeho? Namiesto materiálnych darov skúste darovať zážitok v podobe relaxu. Zaslúžený oddych, romantika a pekný spoločný zážitok, i tak by sme mohli opísať naše darčekové wellness balíky. Čo od nich môžete očakávať?

Balíček BASIC

Mala vaša drahá polovička ťažký týždeň a chcete jej namiesto kvetu urobiť radosť tým, že jej doprajete trošku pohody a oddychu? Skúste to s balíčkom BASIC, v cene balíčku je zahrnutý dvojhodinový vstup do privátneho wellness pre dve osoby a džbán vody na hydratáciu po saune. Využiť ho môžete aj počas náročného pracovného týždňa a užiť si spoločný večer v pokoji po náročnom dni.

Balíček PREMIUM

Plánujete rande a hľadáte niečo špeciálne? Náš PREMIUM balík vám okrem dvojhodinového vstupu pre dve osoby do nášho privátneho relax centra ponúka vodu v džbáne i fľašu sektu Hubert. Vo vírivej vani si môžete pripiť na úspešné rande a neskôr si na oddychovej posteli dopriať chladenú domácu limonádu. S takýmto rande určite zabodujete a pri svetle sviečok možno príde aj k prvému bozku.

Balíček EXCLUSIVE

Do tretice to najlepšie na koniec, a tým je určite náš EXCLUSIVE balík. Dvojhodinový vstup pre dve osoby do privátneho wellness, sekt Huberta, voda, limonádka a nechýba ani niečo pod zub – ovocie na ľade, čokoládové pralinky na opantanie zmyslov vášho partnera a aj darček. Nachystaná bude pre vás stabilizovaná ruža v darčekovom balení, ktorá vyčaruje úsmev a vydrží dlhú dobu. Bude vám tak pripomínať krásne strávený čas v romantickej atmosfére u nás v hoteli.

Sú veci, ktoré v našich balíkoch nespomíname, ale sú prirodzenou súčasťou nášho privátneho wellness centra. Sú nimi napríklad sviečky, príjemná relaxačná hudba či účinky colorterapie v našej vírivej vani. Príjemná vôňa v jemne osvetlenom priestore napomáha návštevníkom v uvoľnení. Náš privátny wellness vám poskytuje súkromie, no myslíme aj na zdravie návštevníkov, a tak po každej návšteve vymieňame vo vírivej vani vodu.

Pri návšteve automaticky dostanete hotelový župan, uterák, papuče, plachtu, sprchový gél, telový krém a k dispozícii máte priestor na pohodlné prezlečenie pred a po použití privátneho wellness. Ak ste u nás ubytovaní, môžete sa do wellness centra dostať výťahom v župane. Tam na vás už čaká vírivá vaňa, fínska, turecká sauna a odpočinková miestnosť.

Rezervujte si váš relaxačný pobyt u nás, stačí si vybrať z dostupných balíčkov, o to, aby ste mali nezabudnuteľnú návštevu sa postaráme my.


Back to Blog