November 30, 2019

Povedzte ďakujem svojim zamestnancom našim voucherom

Stojí na nich vaša spoločnosť. Fungujú ako jeden celok, každý z nich má však svoju úlohu a vďaka nim dosahujete spoločné ciele. Čas Vianoc je o obdarovaní a ďakovaní za všetko, čo v živote máme. V prvom rade milujúcu rodinu, nezabudnite však aj na tú vašu pracovnú rodinu a doprajte svojim zamestnancom zaslúžený oddych u nás.

Relax po celom roku

Všetci sa chystáme stráviť sviatky v kruhu rodiny a hlavne si oddýchnuť po celom roku. Vaši pracovníci po celý rok spĺňali stanovené úlohy a tvrdo pracovali. Ako formu poďakovania im môžete dopriať relax. V našom privátnom wellness centre si budú môcť užiť horúci vzduch v tureckej (parnej) saune, či fínskej (suchej) saune. Pobyt v saunách má okrem toho, že vás uvoľní aj blahodárne účinky na ľudské zdravie.

Do relax centra môžu vaši zamestnanci zobrať blízku osobu a užiť si chvíle v relaxačnej vani pri sviečkach, príjemnej vôni a ezoterickej hudbe. Po uvoľňujúcom kúpeli si budú môcť oddýchnuť v našej odpočinkovej miestnosti.

Voucher je ideálnou voľbou pre darček, ukáže, že sa zaujímate, ste vďačný za ich prínos pre firmu a ide o zážitkový dar, ktorý ocení každý. Je vhodný pre ženu aj muža v ktoromkoľvek veku.

Kontaktujte nás a doprajte svojim zamestnancom zaslúžený oddych. Po takomto dare a relaxe sa im bude určite nastupovať po novom roku do práce ľahšie a s úsmevom na perách.

VIAC INFO TU:


Back to Blog