July 10, 2020

Blíži sa životné jubileum vášho blízkeho? Krstíte vaše narodené dieťa, či už končí školu a chystáte sa na jeho promócie? Dôvodov na oslavu sa nájde vždy dosť. U nás máte možnosť so svojou rodinou osláviť príjemné momenty v živote, na ktoré budete spomínať ešte dlho potom pri prezeraní fotografií v rodinných albumoch.

Naje sa u nás každý

Ak hľadáte miesto, kde si s rodinou vychutnáte zdravé jedlo z kvalitných surovín, Premium**** business hotel bratislava zabezpečí, aby ste odchádzali spokojní. V ponuke máme niečo pre mäsožravcov i pre tých, ktorí mäsko obmedzujú alebo úplne vypustili zo svojho jedálnička. Naje sa u nás vegetarián, mäsožravec i vegán. Myslíme aj na tých, ktorých trápia potravinové alergie. V našej hotelovej reštaurácii Oliva vám šéfkuchár pripraví menu podľa vašich predstáv. Náš personál vám ho naservíruje v jednej z našich miestností, ktorú pre vás pripravíme na vašu rodinnú oslavu.

Bufet pre viac osôb

Máte veľkú rodinu, chcete pozvať aj známych a priateľov a bojíte sa, že vám v hoteli nevyhovejú a nenaservírujú toľko samostatných porcií jedla? U nás si viete pri veľkom množstve ľudí vybrať aj možnosť stravovania pomocou bufetu, kde pripravíme niekoľko variácií jedál – prílohy, hlavné chody, dezerty i predjedlá či chuťovky. Samozrejmosťou sú alkoholické a nealkoholické nápoje podľa vášho výberu.

Komplexný balíček služieb na mieru

Oslavu prispôsobíme na mieru podľa vašich požiadaviek. Výzdoba, výber kvetov, počet miest na sedenie. Máme k dispozícii niekoľko miestností v rôznych veľkostiach. V prípade dlhšej večernej oslavy, si môžete v priestoroch nášho hotela zarezervovať aj izby pre vás i vašich hostí. Každý si tak môže dopriať prípitok a zabaviť sa bez zbytočných starostí, kto bude šoférovať a ako sa dostanete večer domov. Zároveň tak máte možnosť zabávať sa do kedy chcete a nie ste limitovaní časom.

V prípade záujmu o usporiadanie rodinnej oslavy, krstín, promócií i menej príjemných rodinných udalostí ako je kar, smútočné posedenie, nás neváhajte kontaktovať, sme tu pre vás v pokojnej časti Bratislavy, blízko k centru.


Back to Blog