March 04, 2020

Romantická idylka v centre hlavného mesta

Ste romantická duša alebo prejavujete city iba vo výnimočných situáciách? Ako lepšie ukázať, že vám na niekom záleží, ako krásnym spoločným zážitkom. U nás si viete naplánovať rande, oslavu výročia či obyčajný oddychový víkend so svojou polovičkou so všetkým, čo k tomu patrí.

Večera pri sviečkach

Príjemný večer v spoločnosti milovaného človeka, v komornej atmosfére pri sviečkach a s výborným jedlom z našej reštaurácie. Láska ide predsa cez žalúdok. Ak si netrúfate navariť trojchodové menu k špeciálnej udalosti, tak je najlepším riešením, keď to necháte na niekoho skúseného, a to náš šéfkuchár určite je. K jedlu pohárik sektu či dobrého vína a máte vyhraté. To je však len začiatok.

Oddych v relax centre

Po vynikajúcej večeri si môžete v našom hoteli užiť spoločný súkromný wellness v našom relax centre. Pobyt v saune je príjemný, ale aj zdraviu prospešný, u nás si môžete využiť parnú i suchú saunu. Po saune si môžete dopriať bublinky v pohári i vírivke, kde sa uvoľníte a spoločne oddýchnete. O pravú romantickú atmosféru sa postarajú sviečky, miska ovocia a hudba. Len vy dvaja a vaše miesto oddychu.

Hotelová izba ako čerešnička na torte

Poznáte to z amerických filmov, chlap otvorí dvere na hotelovej izbe a na zemi je vytvorená cestička z lupienkov ruží, na posteli tvar srdca, nachystaná kytica a izbu osvetľuje len mihotajúce sa svetlo zo sviečok, ktoré sú rozmiestnené po celej izbe. Romantika ako vyšitá. Po večeri a oddychu v relax centre je takéto prekvapenie naozaj tou pravou čerešničkou na torte, v tomto prípade lupienkom na posteli.

Žijeme v dobe, kedy si ľudia prejavujú city drahými darmi a nevedia spolu tráviť kvalitný čas. Darovať takýto zážitkový večer plný oddychu, v súkromí, bez problémov z bežného každodenného života, je tým najkrajším prejavom lásky. U nás sa postaráme o to, aby ste sa u nás cítili príjemne a odchádzali oddýchnutí, s úsmevom na perách a elektrizujúcou energiou medzi vami. Pretože všetko, čo v živote potrebujeme, je láska.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať, my vám radi pripravíme krásny večer pre vás a vašu milovanú osobu.


Back to Blog