October 08, 2021

Svadobná sezóna nekončí. Aj keď nás strašia treťou vlnou, u nás v hoteli aj naďalej ponúkame usporiadanie svadobnej hostiny podľa vašich predstáv. Výzdoba, kvalitné sezónne jedlo, ubytovanie a nezabúdame ani na bezpečnosť.

Svadba je pre budúcich manželov krásny moment, na ktorý budú spomínať celý život. Prípravy na svadobnú hostinu sa ale v mnohých prípadoch nesú v nervóznom duchu, stres z toho, či sa všetko stihne, či je všetko zabezpečené, zmeny počtu hostí a iné nečakané problémy, ktoré sa pred svadbou objavia.

O to viac stresu pociťujú nevesty a ženísi v čase pandémie. Koľkým sa za posledné dva roky zrušili, či preložili svadby i svadobné hostiny? Koľkí nevedeli, koľko hostí budú môcť pozvať? Situácia nebola ľahká, v lete sa svadbovalo, ale čo tí, ktorí túžia po svadbe na jeseň či v zime? U nás si viete usporiadať svadobnú hostinu, a dokonca aj svadobný obrad.

Komorné svadby

Komorné svadby sa stali veľkým trendom, z časti za to môže pandémia, ale svoj podiel na tom má aj finančné zabezpečenie svadby a potreba mať osobnejšiu svadbu. Ak máte na hostine menej ľudí, viete sa s každým stretnúť, porozprávať, zabaviť sa, zatancovať si.

Náš hotel je ideálnym miestom na komornú menšiu svadbu. Maximálna kapacita našej najväčšej sály je 60 osôb. Ideálny počet pre komornú svadbu v kruhu rodiny a priateľov.

Nie každý túži po veľkej svadbe. Pre niekoho je aj 60 hostí veľa. Ak chcete ešte menšiu svadobnú hostinu či obrad, nie je to žiaden problém, svadby usporadúvame od počtu 10 hostí. Vy si tak môžete namiesto veľkej hostiny spraviť súkromný obrad s najbližšou rodinou a následne si užiť príjemné poobedie a večer pri dobrom jedle z našej reštaurácie.

V prípade civilného obradu, ktorý by sa konal v našom hoteli, vieme zabezpečiť konferenčnú sálu a 40 miest na sedenie.

 

Preloženie termínu, úprava počtu hostí

Keď už je reč o strese. Čo ak niekto ochorie, nestihne sa vrátiť zo zahraničia, poputuje do karantény alebo nastane situácia, kedy znova znížia dovolený počet osôb na hostinách. Škrtať mená? Preložiť svadbu?

U nás viete kvôli ochoreniu COVID-19 zrušiť termín, presunúť zálohu na náhradný termín. Našim klientom ponúkame taktiež možnosť upraviť počet osôb až do troch dní pred svadbou. Vy sa tak nemusíte znervózňovať otázkou: Čo ak sa niečo stane?

 

Bezpečnosť na prvom mieste

Od začiatku pandémie fungujeme podľa stanovených podmienok a dodržiavame všetky bezpečnostné opatrenia. Pre našich hostí zabezpečujeme pravidelnú dezinfekciu priestorov.

Na prvom mieste je pre nás ochrana zdravia našich hostí a pracovníkov. Zamestnanci hotela absolvovali školenie na aplikáciu bezchlórovej polymérovej dezinfekcie povrchov, ktorou dezinfikujeme naše hotelové izby po každom ubytovaní. Na aplikáciu dezinfekcie využívame elektrostatický ručný postrekovač, ktorý je využívaný aj v zdravotníckych zariadeniach.

V hotelovom lobby máme nainštalované difuzéry, ktoré zabezpečujú nielen príjemnú vôňu, ale aj dezinfikujú ovzdušie. Samozrejmosťou sú dezinfekčné stanice v celom hoteli a dezinfikovanie stolov našimi pracovníkmi.

Novinkou u nás je germicídny žiarič v konferenčných sálach, kde sa konajú rôzne oslavy a svadby. Prístroj ničí baktérie a vírusy vo vzduchu. Vaša svadba tak môže aj v čase pandémie prebehnúť bezpečne.

 

Komplexný balík služieb pre novomanželov

Novomanželom ponúkame komplexný balík služieb, ktorý obsahuje slávnostné trojchodové menu z našej reštaurácie Oliva, neskoré občerstvenie pre hostí vo forme bufetu, prípitok, vodu v džbánoch i kávičku.

V našej reštaurácii varíme z kvalitných sezónnych surovín. Pre vašich svadobných hostí môžete vybrať aj vegetariánske menu. Svadobné menu môžete u nás bezplatne ochutnať, aby ste si vybrali podľa vašich chutí.  Mladomanželov potešíme správou, že si k nám môžu bezplatne doniesť vlastné sladké i slané pochutiny, ktoré si u nás viete deň pred svadbou uskladniť.

Sálu máte od nás grátis, v cene balíčku je, samozrejme, výzdoba miestnosti, návleky na stoličky, mašle, servítky, sviečky na stôl i svadobný koordinátor.

 

Ubytovanie pre novomanželov i hostí

Novomanželia majú v balíku aj hotelovú izbu s raňajkami do postele, aby si po ich veľkom dni a noci mohli užiť prvé manželské ráno osamote v posteli. V prípade, že chcete ubytovať aj vašich hostí, aby ste nemuseli riešiť odvoz, pripravíme pre vás zvýhodnenú cenu. 

Prípravy na veľký deň môžete nechať na našich skúsených pracovníkov a vy si môžete zatiaľ oddýchnuť v hotelovom privátnom wellness vo vírivej vani či v saune.

K dispozícii máme aj doplnkové služby v podobe detského kútiku pre tých najmenších, svetelnej steny pre krajší efekt miestnosti. Vybrať si viete čokoládovú fontána pre maškrtných, terasu využijú fajčiari, ale aj tí, ktorí sa budú chcieť nadýchať čerstvého vzduchu po hodinách tancovania. A čo tak flambované prasiatko? Mňamka.

Túžite po komornej svadbe bez starostí, stresu, v peknom prostredí s kvalitným jedlom a ubytovaním? Vyberte si náš hotel, spravíme váš veľký deň nezabudnuteľným.

 

Rezervácie a viac info vám rada poskytne naša event manažerka. Tel: +421 948 858 400 / poslať e-mail.


Back to Blog