May 01, 2023

Keď sa chystáme na výlet a máme doma štvornohého člena rodiny, často hľadáme stráženie alebo psí hotel, kde by mohol náš miláčik byť, kým budeme odcestovaní. V našom hoteli to ale neplatí, ubytovanie so psom je možné a dokonca vítané. Hrdíme sa totiž nálepkou Pet friendly hotel v Bratislave. Čo vám a vašim chlpáčikom ponúkame?

Dovolenka so psom je pre mnohých iba snom, no u nás v hoteli sa stáva ubytovanie aj so psom realitou. Náš dog friendly hotel poskytuje klientom so psíkmi kompletný servis, aby bol váš víkendový pobyt so psom či dlhšia dovolenka pekným zážitkom nielen pre vás, ale aj pre vášho havkáča.

Oznámte nám, že prídete aj so psíkom

Pri rezervácii pobytu u nás stačí vopred nahlásiť, že okrem vás a vášho partnera či rodiny, do nášho hotela zavíta aj váš chlpatý člen rodiny. Na izbe preňho pripravíme špeciálny servis. Nebudú chýbať misky na jedlo i vodu aj s podložkou pod ne, vrecká na exkrementy, pamlsky na ochutnávku a informácia na dvere, aby aj naše chyžné nezažili pri upratovaní vašej izby nečakané prekvapenie.

 

Zoberte si psíka na obed alebo večeru

Slušne vychovaných havkáčov, ktorí sú zvyknutí na ruch reštaurácii, radi privítame aj v našej hotelovej Oliva restaurant, ktorá je súčasťou nášho hotela. Okrem raňajok, kde psíkov nepúšťame, si môže váš štvornohý parťák s vami pod stolom posedieť pri obede alebo chutnej večeri. K dispozícii máme aj terasu, takže počas pekných slnečných dní sa môže váš psík počas obeda vyhrievať na slniečku.

 

Program pre psíka

Nebojte sa na recepcii spýtať na akékoľvek služby pre vášho psíka, radi vám poradíme, kde sa nachádza najbližšia veterinárna stanica alebo salón, kde môžete dopriať svojmu miláčikovi relax. Kým sa budú o psíka starať v salóne, vy si na hoteli môžete taktiež užiť relax a pohodu v našom privátnom wellness.

Keďže ponúkame dog friendly ubytovanie, radi vám poradíme aj lokality vhodné na prechádzku v okolí nášho hotela. V blízkosti sa nachádza napríklad jazero Štrkovec, ktorého prostredie priam láka na vychádzku so psíkom.

Ak plánujete po Bratislave so psíkom cestovať s MHD, nezabudnite, že väčší psíkovia potrebujú lístok. Menší, ktorí sa zmestia do tašky, cestujú bezplatne. V Bratislave nájdete mnoho krásnych miest, parkov, kde sa váš pes bude môcť vyšantiť.

Tešíme sa nielen na vás, ale aj na vašich chlpatých maznákov. Do skorého videnia (havkania).


Back to Blog