September 28, 2022

Prehupli sme sa do nového ročného obdobia, večery sú chladnejšie, naše telo prahne po šálke teplého čaju, teplom kúpeli či bezstarostnom ležaní pod paplónom. Jeseň dorazila v plnej sile a v našom hoteli sme na ňu patrične nachystaní. A čo vy? Ak plánujete výlet do hlavného mesta, radi vás privítame v útulnej rodinnej atmosfére. Na čo sa môžete počas chladných mesiacov u nás tešiť?

Teplé jedlo zahreje telo i dušu
Naša hotelová reštaurácia Oliva je otvorená počas celého roka, no nenájdete tam vždy rovnaké jedlá na výber. Zameriavame sa na sezónnu kuchyňu, varíme z kvalitných slovenských sezónnych surovín a podľa nich kuchári pripravujú menu na dané obdobia v roku. Jeseň nie je výnimkou a v našom hoteli si tak budete môcť vychutnať chute jesene na vlastnom jazyku. Krémové polievky, sezónna zelenina, tekvicové pyré, rizoto s dubákmi, pečené mäsko priamo od mäsiara.

V ponuke nechýbajú teplé nápoje, ktoré zahrejú pri chladných daždivých dňoch, bylinné i ovocné čaje, horúca čokoláda so šľahačkou, kávička na energiu a k nim sladké pokušenie v podobe dezertov. Niečo škoricové? Krémové, svieže? Výber je na vás.
Každý deň ponúkame denné menu - Dobré obedy, ktoré si viete vychutnať v priestoroch reštaurácie alebo objednať domov. Aké je vaše najobľúbenejšie jesenné jedlo?

Privátny wellness
Zatiaľ čo v zime preferujeme rýchle vlažné a studené sprchy, aby sme naše telo ochladili a zvládli horúčavy. V jesennom a zimnom období máme nutkanie ľahnúť si do horúcej vane a užívať si ako teplo preniká každou bunkou nášho tela. A to hlavne po náročnom pracovnom týždni. Relax v teple si viete dopriať v našom hotelovom privátnom wellness.
Zoberte svoju polovičku a zakúpte si dvojhodinový vstup do privátneho wellness len pre vás dvoch. Užite si spoločné chvíle v suchej alebo parnej saune a uvoľnite sa vo vírivej vani so 43 tryskami, ktoré sa postarajú o vaše unavené telo. Doprajte si oddych v teple, zatiaľ čo vonku fúka studený vietor a na okno kvapká dážď.
Vo vírivej vani si viete pustiť vlastnú hudbu, ktorá navodí romantickú atmosféru a objednať si k odpočinku pohár chutného vína alebo nejaký dobrý dezert, ktorý si spoločne vychutnáte.


Schúlení pod paplónom
Po celodennom výlete, na ktorom ste poriadne vymrzli, ste si dopriali dobré jedlo, zohriali sa v saune a už vás čaká len pohodlná posteľ a čas strávený pod paplónom. Tie hotelové postele majú svoje čaro. Zákusok vám prinesieme aj na izbu a vy si ho tak pod paplónom môžete so šálkou bylinkového čaju z čerstvej mäty na lepší spánok, vypiť pri pozeraní filmu.
Už len pri tej predstave sa človek upokojí a zatúži po predĺženom víkende bez starostí. V okolí Bratislavy nájdete rôzne možnosti na výlety i jesenné športové aktivity, tipy na výlety nájdete na našej webovej podstránke "jesenná Bratislava".


Naplánujte si výlet a rezervujte si privátny wellness čím skôr, kým sa minú všetky dobré termíny. My sa postaráme o príjemný zážitok. Už na recepcii vás privíta jesenná výzdoba, vône z reštaurácie a vaše auto viete bezpečne zaparkovať na súkromnom chránenom parkovisku, kde si viete nabiť aj vaše elektrické vozidlo.
Pri pobyte u nás vás nečakajú žiadne starosti, jediná starosť bude, aké jedlo si z ponuky vybrať? Ktorý zákusok ochutnať a či skôr skočiť do sauny, alebo vírivej vani. Tešíme sa na vás.


Back to Blog