March 10, 2020

Vynovené konferenčné miestnosti

Pre úspešnú konferenciu potrebuje firma nielen dobrých zamestnancov a organizáciu, ale aj reprezentatívne priestory. V našom hoteli sme sa preto zamerali na ďalšiu renováciu. Po hotelových kúpeľniach, ktoré prešli krásnou premenou začiatkom minulého roka, vstupujeme do nového roka s novými konferenčnými miestnosťami.

Nový podklad na steny

Jedna z prvých vecí, čo v miestnosti udrie do očí každému človeku, je farba stien, tvoria veľkú plochu.  Je dôležité, aby na vás farba a vzory pôsobili pozitívne a cítili ste sa vďaka nim dobre. V našom hoteli sa nezameriavame iba na vonkajší vzhľad, ale aj pocit, ktorý vo vás vytvoríme. Do konferenčných miestností sme preto zvolili nové tapety, ktoré zabezpečia príjemný pobyt v miestnosti, nepôsobia rušivo a klienti či zamestnanci sa pri prezentáciách budú sústrediť iba na vás, nie na vzory na tapetách.

Vyšší komfort pri prezentáciách

Keď už sme pri tých prezentáciách. Slnečných dní síce v poslednom období nebolo veľa, prichádza však jar a leto, kedy ich bude pomerne dosť. Z tohto dôvodu máme v našich konferenčných miestnostiach klimatizáciu a black-out závesy, ktoré vám pri prezentovaní zabezpečia, že bude na plátne vidieť všetko jasne a bez slnečných lúčov.

Okrem tejto novinky, pripomíname, že v konferenčných miestnostiach máme samostatné Wi-fi pripojenie a stropné dataprojektory v cene prenájmu miestnosti.

Pevné pracovné miesto

Reč je o stoloch. Tie naše už mali čo to za sebou, preto sme ich trošku zrenovovali a dopriali im nové vrchné dosky, aby ste pri konferenciách mali pod svojimi rukami, notebookmi a podkladmi pevné pracovné miesto, ktoré bude navyše dobre vyzerať.

V prípade, že máte záujem o usporiadanie konferencie u nás, kontaktujte nás, postaráme sa o catering, prípravu miestnosti a prípadné ubytovanie vašich hostí, to všetko na jednom mieste, v našom Premium**** business hotel bratislava.


Back to Blog