February 26, 2023

Súčasťou nášho hotela je aj privátne wellness centrum, ktoré sme sa na začiatku roka rozhodli trošku vylepšiť. Nová posteľ na natiahnutie sa a vychutnanie si vychladeného sektu, LED svetlá, ktoré navodia tú správnu relaxačnú atmosféru a užiť si môžete aj novú vírivú vaňu s colorterapiou - farebnou terapiou.

Teplo, teplejšie, horúco,..

Tak je v našich saunách. Liečenie pomocou saunovania využívali aj naši predkovia, omladzovacie účinky, či detoxikácia organizmu, sú dôvody, prečo sa oplatí občas uvoľniť svoje telo v saune. Viac o priaznivých účinkoch saunovania pre naše zdravie sme spísali v blogu Aké sú blahodarné účinky saunovania? U nás v hoteli máme k dispozícii tureckú parnú saunu a fínsku suchú saunu. Ktorá vám viac vyhovuje? Vyskúšajte obe.

Novinky pre váš relax

Pri najbližšej návšteve si môžete užiť našu novú, pohodlnú posteľ pre dvoch. Na posteli sa po príjemnom čase v saune môžete natiahnuť, vyložiť si nohy, zavrieť oči a započúvať sa do relaxačnej hudby. Vynovili sme pre vás aj LED svetlá, ktoré krásne ale jemne osvetlia priestor a navodia správnu atmosféru.

A čo tak pobyt vo vírivej vani? Bublinky, teplá voda, čo viac upokojí vystresovaného človeka? V uponáhľanej dobe zabúdame na zaslúžený oddych, ktorý naše telo potrebuje. Naša nová vírivá vaňa vám okrem klasických funkcií ponúka aj farebnú terapiu, ktorá sa využíva nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí, čo to je?

Farebná terapia – liečenie farbami

Ide o alternatívnu metódu liečenia, pri ktorej sa farby a ich frekvencie používajú na liečbu fyzických a emocionálnych problémov. Jej cieľom je napraviť nerovnováhu v tele, ktorá vzniká napríklad pri nadmernom strese, depresii. Farby majú na človeka silný účinok. Dokážu nás upokojiť, povzbudiť, dodať nám energiu. Keď sme pri tej energii, farebná terapia je často spájaná práve s pôsobením čakier, nakoľko každá farba má vlastnú energiu, ktorá je spojená s čakrami v našom tele. Pri liečbe farebnou terapiou je telo ožarované farebným svetlom.

Vy si určíte teplotu vody

Výhodou nášho privátneho wellness je, že vy sami si určujete, akú teplotu vody chcete mať vo vírivej vani. Po každom vstupe z hygienických dôvodov vypúšťame vaňu, nový návštevník si tak sám určí teplotu a množstvo vody, ktoré si želá vo vírivej vani.

K oddychu patrí aj drink, či niečo dobré pod zub. Pri mihotavom svetle sviečok si môžete vychutnať ovocie na ľade či naše domáce limonády, prípadne iné nápoje z našej ponuky. Stačí si povedať, plníme vaše želania.

Návštevník privátneho wellness má u nás automaticky k dispozícii hotelový župan, uterák, papuče, plachtu, sprchový gél a telový krém. V prípade, že ste u nás ubytovaní sa viete rovno dostať do wellnessu výťahom. Ak prichádzate iba za oddychom, k dispozícii je miestnosť na prezlečenie a odloženie osobných vecí.

Náš privátny wellness funguje non-stop, stačí si objednať vstup pre vás alebo si užiť wellness vo dvojici v súkromí a dovoliť svojmu telu relaxovať. Zastaviť a uvoľniť sa. Tak čo, navnadili sme vás na poriadny relax?


Back to Blog